Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FW 3.55 - nelze přehrát žádné video a audio z HDD


doncze

Recommended Posts

Po instalaci FW 3.55 mi nelze přehrát žádné video a audio a to jak z interního tak z jakéhokoliv externího disku. Evidentně je to buď chyba nebo záměr, protože ve video editoru lze natahnout jakýkoliv díl big beng theory a po přechroustání v programu uložit a spustit -bez této debi.ní procedury se však pustit nedá :roll:

Takže vřele nedoporučuju instalaci....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chybu mít můžu ale určitě ne v externím disku z něj to lze na jiné ps3 přehrát...nic jiného než update fw se nekonal..tak nevím..

Tak tento podivný problém jsem po různém laborování vyřešil vytvořením dalšího uživatelského profilu, ve kterém videa šla normálně spouštět a poté nějakým zázrakem i v profilu původním...takže vše je již ok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně mám taky malý problém při přehrávání videí. Nejde o verizi updatu ale někdy se mi stává, že u avi videa mi to nepřehrává zvuk. Nevím vůbec proč, stává se to i u videí, která mají třeba český dabing a nepřidělávám k nim titulky. Už to tady někdo řešil dá se s tím něco dělat, nebo jsem jenom já kdo mu podobný problém?

Sorry ten samý problém co mám se řeší tady:

http://console-forum.net/tema/100613-zvuk?highlight=video+zvuk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

headhot - zde si s tebou dovolím nesouhlasit: Firmware má na přehrávání videí zcela zásadní vliv, neboť může obsahovat aktualizace kodeků, díky kterým lze videa na ps3 přehrávat, to že něco po updatu půjde a nebo nepůjde přehrát je jen a pouze díky tomu zda dotyčný kodek firmware obsahuje nebo neobsahuje. Můj problém byl evidentně ojedinělý a ač jsem hledal na nejrůznějších forech (anglicky německy rusky - jinak neumím :- ) )s podobným problémem jsem se nesetkal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu