Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problémy s přihlašováním do PSN


Raiton09

Recommended Posts

Ahoj v poslední době mám problém přihlásit se do psn, tak nemůžu hrát nic online. Když dám test connection tak je vše v pohodě, mám NAT type 2 rychlosti internetu taky víc než dostačující, ale u přihlšování do psn to vždy selže. Nevíte čím to může být, popřípadě nestává se to ještě někomu? Celkem mě to dost štve, člověk si chce někdy zahrát, zaplatí si plusko a má s tím jenom problémy. Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přijde mi, že jsou s tím jen problémy, taky mi to pořád nějak blbne zlaté hraní na pc, začíná mi s konzolemi fakt docházet trpělivost. Jediná výhoda jsou ty exkluzivity, co má ps 4 typu horizon, gow uncharted atd.. jinak by to bylo k ničemu. A to si člověk ještě musí platit aby mohl hrát multiplayer který mi věčně nejede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
V 29. 8. 2016 at 17:02, LemijuCZ napsal:

Díky za radu, ale nepomohlo to :( zkoušel jsem i nějaký návody na yt, ale taky nic. Zkoušel jsem i přes notebook se prihlásit na SONY a tam prý nemám oprávnění??? WTF? Nějaký další rady? Děkuji

Ahoj, už se ti to povedlo rozjet? Mě se stalo úplně to samé co tobě a a také mi hlásí chybu  (WS-37397-9) a nevím si s tím rady. Volal jsem na podporu PS a sdělili mi, že se to nahlásí a do týdne mi má přijít odpověď. Tak se snad do konce tohoto týdne dočkám a budu chytřejší. Ale jak tady píšou kamarádi, tak to stojí celkem fůru peněz a nemají to dokonale vychytané. Měl jsem PS3 a s tím problémy nebyly. Díky za odpověď. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Tak dneska jsem pustil po týdnu PS4 a nestačím se divit, píše mi to viz příloha a když dám připojení do PSN tak prý mám nefunkční heslo, když dám reset hesla tak můj email který u sony používám 5let neexistuje!!!WTF???

20160927_211942.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jaká změna hesla?po mě to chce přihlášení ale heslo mi to nebere a když dám změnu hesla tak to hlásí že emailová adresa neexistuje.Nemáte někdo prosím email na českou podporu sony?na jejich webu to nemůžu najít

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Zdravím,prečítal som si komunikáciu a vidím že nie som sám kto má problémy s prihlásením sa na PSN účet.chcel by som len vedieť ako ste dopadli a či vôbec sa vám to podarilo spojazdniť:)).Nakoľko už vyše týždňa mne sa nedá prihlásiť práve kôli tomuto,že mi vypisuje chybu WS-37397-9,jednak ak idem na účet aj cez PC mi vypíše toto:

Access Denied

You don't have permission to access "http://auth.api.sonyentertainmentnetwork.com/2.0/oauth/authorize?" on this server.

Reference #18.6f31202.1478503086.63d795e

Na stránky podpory som písal,ale zatial mi súdruhovia neodpísali.Už je tomu 9dní a net odpovedi.

Ďakujem Vám za odpoveď s pozdravom a pekným víkendom:))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahojte,tak dnes som zapol do zástrčky plejko,aktualizoval sa softvér,a už sa dalo aj prihlásiť na PSN.od podpory mi zatial neprišla žiadna odpoveď.Druhý ovládač radšej ani do PSN nebudem zapínať aby sa zase nič nepokazilo:))no uvidíme dokedy budeme online.Prajem pekný víkend Ahojte s pozdravom...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

ahojte,tak mne sa už aj ohlásili z "podpory" a mal som to bloknuté od nich:

 
Dobrý den,

Děkujeme za trpělivost při řešení Vašich potíží s přístupem k PSN.

Naši inženýři potvrdili, že Vaše IP byla na našem blacklistu a blokace byla odstraněna.

K této situaci dojde pokud pokud máme pochybnosti ohledně bezpečnosti přístupu na naši síť z dané IP adresy. Pravděpodobný důvod k blokaci je "botnet attack".

Náš bezpečnostní tým může dočasně blokovat určitou IP adresu v přístupu k PSN pokud jsou podezřelé aktivity detekovány z dané IP adresy.

Děkujeme za pochopení,

tak som sa poďakoval tiež a zatial frčíme:)) ahojte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu