Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Instalace staršího FW


Z00RS

Recommended Posts

Zdravím, chtěl bych na svých PS3 Slim přehrát aktuální systém 4.81 na starší update 3.55 a rovnou je hacknut abych mohl stahovat to že nebudu mít přístup na PSN mi nevadí. Zkoušel jsem uz pár návodů ale neůspěšně na starší SW mi to nejak nejde. Pokud existuje hacknutí uz pro verzi 4.81 byl bych rád aspon bych nemusel přeinstalovávat SW. Prosím o vaše rady jak to celé provést krok po kroku. Předem děkuji komunito :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

On se s tím asi nechtěl do podrobna vypisovat, a vlastně ani neměl co. To co požaduješ je nemožné, downgrade systému na PS3 nejde žádnou SW cestou, vždy je tam nějaký zásah do HW, který opravdu není vhodný bez širokých znalostí, zručnosti a vlastnění určitého HW k provedení. Navíc, nelze to udělat u všech modelů PS3, jsou tam jistá omezení atd. Zkrátka na tvůj požadavek neexistuje jiná rada než ta, abys pohledal tady na fóru více info o těto možnosti a našel si případně někoho, kdo to dělá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu