Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS4 Slim Přehřívání


skaral

Recommended Posts

Zdravim lidi, chtěl bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s údajným přehříváním PS4 slim verze. Četl jsem o tom že by se ty slimový verze měli nějak přehřívat a bejt dost hlasitý. Uvažuju o koupi PS4, ale Pro kupovat nechci jelikož nemam 4K televizi a pojedu pouze na FULL HD. Proto chci SLIM nebo klasickou verzi. Prosím o radu a za každé názory a zkušenosti budu velice rád. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Přehřívání jako takové nehrozí při dodržení správných podmínek tzn. minimálně 10cm od zdi a nejlépe mít psko v otevřeném prostoru, nevkládat do skříněk nebo TV stolku atd. 

o se týče ps slim tak v menším těle je narvanána stejně výkonný hhw, tudíž teplota konzole bude určitě patrně vyzní nežli u klasické ps4.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konzole má i po několika hodinách hraní skoro stejnou teplotu, jako kdyby byla vypnutá - jen pravá horní čtvrtina je teplejší. Stále však není moc teplá - můj subjektivní dojem. Větráček se roztočí jednou za čas (asi samozřejmě záleží, co zrovna hraješ), ale celkově vzato je i velmi tichá. Přehřívání bych se určitě nebál (samozřejmě za předpokladu, že ji budeš mít nějak rozumně situovanou - tj. pár čísel z každé strany. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Já měl všechny čtyři řady a vždy SLIM verzi,u PS3 tu poslední Super Slim,teď má Slim PS4 syn a pohoda ... nikdy se mi PS nepřehřívalo,nebo snad vypínalo.
Ono taky je dobré občas "očistit" chladící otvory od prachu a nebýt prasátko,a tu konzoli v prachu nenechávat.I když se budete sebevíce snažit,časem se tam ten prach nachytá.Takže pokud se trochu staráte,budete v klidu hrát. :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky se přidávám se zkušeností, mám Slimáka teprve od vánoc ale jedu na něm denně a žádné přehřívání se nekoná...taky jsem byl ze začátku skeptický když se začalo objevovat pár ohlasů na přehřívání ale risknul jsem to a dobře jsem udělal :) konzole si trochu foukne při spouštění hry a pak si jede krásně potichu :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak on se musí větrák ozvat,když začne chladit......jako hlučnou bych bral konzoli,když je v klidovém režimu a hučí....pokud je to při hře,tak je to podle mě normální stav.
Je to taj u PC....taky je potichu , a když spustí větrák,tak je slyšet.Teď jde o to,kdo jaký "řev" bere za tichý chod. :)
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda na slimákovi hrál Dying Light teď, Last of Us, Uncharted4 a Tom Raider a o konzoli ani nevim, že bych jí měl zapnutou...neslyšim jí vůbec. Kromě točení disku při spuštění hry.

Fakt je, že když jsem pak stál přímo nad ní, tak takový lehký hučení vzduchu slyšet je, jak jede větrák... Ale přijde mi krásně tichá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu