Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přestalo fungovat připojení k XO z Win10 PRO i Androidu - co s tím?


europoint

Otázka

Dobrý den, mám půl roku Xbox One připojený přes síťový kabel ke stejnému routeru jako PC s Win 10 PRO 64.

Xbox nemá problém s připojením k internetu, router jej vidí, znám jeho IP adresu. 

V aplikaci Xbox na Windows jsem se přihlásil stejným účtem jako na Xbox (připojení povoleno v nastavení), dal jsem vyhledat Xbox v síti, ten byl nalezen a já se k němu připojoval a mohl zahájit streamování a bez větších problémů hrát od monitoru počítače.

 

To minulý týden z ničeho nic skončilo. Spustil jsem aplikaci Xbox na PC, kliknul na připojení ke konzoli a aplikace mi tvrdila, že Xbox spí, že jej musím zapnout, přitom zapnutý, připojený k internetu (stejná síť) a přihlášený byl. Kliknul jsem na zapnout a nic se nestalo.

Po restartu XO i PC stejná situace. Dal jsem odebrat XO v aplikaci na PC, restart, zkusil jsem dát vyhledat XO v aplikaci a nic nenašel, do kolonky jsem vypsal platnou IP adresu XO a stále nic. 

Zkusil jsem aplikaci Xbox pro Android, po přihlášení se k účtu a kliknutí na připojení mi aplikace také tvrdí, že XO spí a mám jej zapnout.

Prosím, kde mám hledat problém, nic jsem neměnil v nastavení XO, routeru, PC, Win - prostě nikde nic a najednou připojování přestalo fungovat.

Děkuji za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ja teda pouzivam aplikaci Xbox na streamovani hodne často, ale s timto jsem se nesetkal.

Nejprve restartuj router , podle postupu co napsal Raahk. Kazdopadne se ujisti, ze jsi na PC i na Xboxu pod stejnym uctem a taky je tam položka „zapomenout konzolu“ tim smazes jeji udaje (jako pripojeni) a myslim, ze by se pak mela dat vyhledat znovu a snadneji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
před 56 minutami, Raahk napsal:

pomohlo bylo Xbox vypnout a na 1minutu vytáhnout napájení a po zapnutí ho nechat v aplikaci znovu najít

Děkuji tohle opravdu pomohlo napoprvé. Je divné, že restart konzole přes menu nestačil. Už to funguje, tak jak má. Velké díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu