Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Najde se někdo, kdo by udělal screenshot z instalace modifikace Fallout 4


palkocz

Recommended Posts

Jde o https://mods.bethesda.net/#en/workshop/fallout4/mod-detail/3086429. Pro zprovoznění té modifikace je ale potřeba v nastavení Xboxu něco vyresetovat a já bych z toho chtěl mít screenshot, aby lidé věděli, na co mají kliknout.

> You need to tell your console users to perform a hard reboot and clear their Xbox's cache for your translation to work.

Češtinu jsem před časem zprovoznil u kamaráda, ale on to už nechce řešit a není mi není schopen říct, které přesně nastavení mu to pomohlo rozchodit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Zdravím, omlouvám se za nereagování, problém jsem vyřešil, tak jsem se na fórum nevracel. Zatím máme ALFA verzi češtiny a máme to zprovozněné jak na XB1, tak i na PS4 :) (což je na amatéry slušný, ne? :D ... samozřejmě jen díky tomu, že má F4 oficiální podporu modů).

@Hanysek.h Co se týká padání hry, tak to řešilo pár lidí a jde o bug Falloutu. Je potřeba se na Bethesda.net jednorázově přihlásit přes nějakého jiného internet providera. Lidi to tedy řešili přes hotspot skrz mobil, přihlášení na Bethesda.net a pak zpátky na jejich klasický internet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu