Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bazarové PS Vita hry a použitý online pass


forsterik

Recommended Posts

Dobrý den, už jsem si o online passu něco přečetl, ale jsem z toho spíš zmatený. Dočetl jsem se, že když si koupím PS Vita bazarovou hru s použitým online passem, nebudu moci využívat online funkce k dané hře, chápu to tak že se jedná o multiplayer. Ale na druhou stranu jsem se dočetl, že online passy byly zrušeny. Jak se tedy dostanu k online funkcím, když byly zrušeny? Půjde teda zadat už jednou použitý online pass? Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, online pass byl sice zrušen, ale to platí až od určitého data, před tím některé hry OP využívaly. Takže u starších her je OP stále potřeba a pokud ho nemáš nebo není na PS storu zdarma ke stažení, tak si online (tzn. multiplayer) nezahraješ. Kód na stažení OP, který je u hry přiložen, lze použít jen jednou, takže u bazarovky s použitým OP by sis ho musel na storu dokoupit  Což při těch cenách vyjde asi levněji koupit raději novou krabicovku nebo počkat na nějakou slevu na storu a koupit si hru digitálně, ta je totiž vždy včetně OP. Samotné slevy na OP jsem snad nikdy neviděl.

To stejné platí i o DLC, pokud není na kartě, ale je přiložen kód ke stažení. Dokonce např. u Sly trilogie na Vitě jsou na kartě jen první dva díly a na ten třetí je přiložený kód. Takže když koupíš bazarovku, tak s velkou pravděpodobností budeš mít jen dva díly místo tří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu