Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak přemluvit rodiče


Pajman

Otázka

Zdravým chtěl by jsem notebook za 8000kč ale rodiče mi ho nechtějí koupit notebook by jsem chtěl koupit napůl z bráchou a každý by jsme daly 2000kč nikdy jsme totiž nemohly mít konzoly nebo pc mám jenom telefon a nemyslím jsi že by jsme neměly peníze táta by mi pc koupil ale máma to nechce dovolit ikdyž má sama telefon za 20000kč klidně by jsem na něm hry hrál jenom 2 hodiny a myslím jsi že by jsem jsi ho díky domácím pracím navíc které ledajaký hoch neudělal zasloužil chci hlavně hrát hry z přátelama když je ta éra cs:go , lolko, gta5 děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

ja to pochopíl tak ze je ve věku asi tak cca 10 let, takže to nějaká brigáda nepřipadá v úvahu. No spis bych ti doporučil vydržet a byt trpelivy. Ja si první počítač koupil ve dvaceti po roce v zaměstnání, kdy jsem ten rok zral rohlíky abych na něj mel. Bylo to Pentium 100 Mhz nástupce 486....to už dnes ani neni pravda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Dal bych peníze dokupy kousek pošetřil a za 6k po částech postavil jeté PC. Na notebooku za 8k si zahraješ leda tak hry z facebooku. Ted jsem za 3.7 videl jetou i5 4gb ram ktomu neco na způsob gtx 750ti/950 a hraješ jako pán. Sehnat kámoše co to umí postavit a něco se přiučíš. Tak hodně zdaru!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Na notebooku za 8 tisíc si nezahraješ ani jednu hru. Možná to LoLko na úplně nejnižší detaily. Ale spíš bych řekl, že ani to. Hlavně by to nesměl být nějaký netbook, který se cenově pohybuje u 6-8 tisíc.
Šetřit na komponenty taky není úplně nejlepší, takový základní PC na hry, kde rozjedeš něco novějšího (GTA5) aspoň na střední nastavení stojí kolem 13-15 tisíc a za chvilku je to zastaralý a nic novýho si nezahraješ ani na nízký. Když PC na hry, tak aspoň 30 tisíc a výš, ideálně 50 tisíc u notebooku.

Když můžete dát s bráchou dohromady 4 tisíce, tak by asi nejlepší bylo jít do konzole. To by jste si zaplatili skoro celý sami a hry si zahrajete dobře. Pokud má máma problém s Vaším hraním, tak Vám bude zakazovat hrát i na notebooku a jste na tom skoro stejně jako teď.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0


Když můžete dát s bráchou dohromady 4 tisíce, tak by asi nejlepší bylo jít do konzole. To by jste si zaplatili skoro celý sami a hry si zahrajete dobře.
 


Jo a kdo bude platit hry? Na konzoli se nedaji tak sikovne sehnat jak na PC... Rozumni rodice vetsinou maji dobry duvod, neudelat z decek zavisle na hrach a facebooku, napriklad tady by to chtelo vylepsit gramatiku ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Gramatika je můj problém, obzvlášť v internetové diskuzi, kde píšu rychle, většinou na telefonu a nekontroluji to po sobě. Důležitý je obsah, není to úřední dopis.

Nehledě na to, že od dětství bojuji s dyslexií, tak podle tvojí definice máš mnohem závažnější problém. Psát bez diakritiky je v českém jazyce naprosté barbarství. ;-)

Máš na to také papír, jako mám já na svůj problém?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu