Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Spuštění hry bez update (hry)


MufffinM

Otázka

Ahoj! Asi stupidní dotaz, ale koupili jsme PS4 (slim, 500GB). Konzole super. Ale jsme trochu rozladěný z nutnosti updatu her, doteď jsme online nikdy nehráli, čistě domácí relax. AC Syndicate chtěl jen 800mb, tak to jsem ještě potvrdila, za cca 15min jsem si hru pustila (a šla by i bez toho). Battlefront 25gb, ale tam taky byla možnost spuštění bez té instalace a ta si běžela na pozadí. Stejně tak No Man´s sky (což teda za tu instalaci ani nestojí). Ale když jsme zkusili Destiny (bazarová, ale to asi nemá vliv), tak tam není možnost spuštění hry bez té instalace 34gb. Jednak nechápu, proč teda platím za diskovou verzi, když potřebuje tak velký update a pak jsem zvyklá z PS3, že když už si koupím hru, tak se instaluje max. 10min a jdu hrát. Tohle budem při kolísajícím wifi signálu čekat cca 30 hodin! Přičemž to teď začlo od začátku (už bylo staženo asi 10gb), i když byla konzole v rest režimu a přes noc se dostáhl ten Battlefront. Nechá se někde zjistit, zda bude hra tohle vyžadovat nebo jestli jde spustit s instalací na pozadí? Chci manželovi koupit jako dárek Until Dawn, ale představa, že tu bude několik dní jen čučet na obal hry mě dost odrazuje. :-/ Navíc, pokud se to bude stahovat furt dokola od začátku, tak se taky dočkat nemusí.

Díky za odpověď!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Nektere hry nejdou bez updatu spustit - ne vsechno se vleze na disk, takze se pak dotahuji dalsi veci, v updatech nejsou jen opravy. Muze se tak stat, ze kdyz se vypnou servery Sony (treba za xxx let), tak ti hra bude k nicemu, protoze si nebude moci stahnout dulezita data a nespusti se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jsou hry,které jdou hrát hned po zasunutí disku a v pozadí se instalují,ale jsou i hry,které VYŽADUJÍ připojení k internetu Division,Destiny atd,takže tam jsou update pro spuštění nutné.
Instalace her je pak na tom závislá svou velikost.....když není potřeba internet,tak má hra i menší balíček na instalaci...pokud je nutné připojení konzole na hraní hry k internetu,tak tam je ta instalace v desítkách GB,a disk  slouží spíše jako "spouštěcí mechanismus".
Alespoň tak já to chápu,ale třeba se pletu. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu