rytmy Posted June 18, 2017 Report Posted June 18, 2017 Mám taký menší problém v Freestyler III, keď skopírujem hru (NFS U2) na HDD a keď ju spustím tak mi napíše, že to je nevie prečítať lebo to je asi NTSC viem spraviť PAL z toho ? Quote
Junior Moderators basildon Posted June 18, 2017 Junior Moderators Report Posted June 18, 2017 Pokud je to hra z prvniho Xboxu je treba mit tzv.Compatibility pack nebo jak se to jmenuje, pihledej na netu. Fsd3 je uz zastaraly, nainstaluj si Auroru 0.6b ke ktere je i čeština, RGH umi jak PAL tak i NTSC, pokud se nepletu. A taky je treba mit aktualni verzi dashe. https://console-forum.net/tema/1099911-aurora-06b-by-phoenix-cestina-1012017/ Quote
rytmy Posted June 18, 2017 Author Report Posted June 18, 2017 klasicky to môžem inštalovať alebo je tam nejaký extra postup ? Quote
Junior Moderators basildon Posted June 18, 2017 Junior Moderators Report Posted June 18, 2017 U ceho?Formuluj presne Auroru nakopiruj na HDD tak jak mas Fsd3, cestinu nakopiruj tam kde patri, nastav cestu v Dashlaunchi at se spousti Aurora po startu. Ten Compatibility pack nevim, nepouzivam, pouzij Google. Quote
rytmy Posted June 19, 2017 Author Report Posted June 19, 2017 tak, že či je možnosť nejako odpáliť (vymazať FSd3) ? Quote
Moderators drak3go Posted June 19, 2017 Moderators Report Posted June 19, 2017 Nemusíš ho nutně mazat. může ti zůstat jako alternativa ke spouštění. Pokud si nahraješ na HDD Auroru a v Dashlaunch nastavíš, aby se spouštěla jako default dashboard, tak o Freestyle 3 nebudeš ani vědět. Quote
rytmy Posted July 2, 2017 Author Report Posted July 2, 2017 tak auroru mám ale stále mám problém.... NFS U2 Quote
Junior Moderators basildon Posted July 3, 2017 Junior Moderators Report Posted July 3, 2017 Však jsem ti psal, ze pokud je to hra z prvniho Xboxu a ne pro Xbox 360 je treba nainstalovat tzv. HDD compatibility pack nebo jak se jmenuje, pohledej navod treba na Youtube nebo Googlu. Treba tady na RealModScene najdes navod. A navic ne vsechny hry funguji, precti si co se pise v navodu. Quote
Recommended Posts