Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox live levně


bartiik_44

Otázka

Zdravím, asi tu tohle téma už bylo hodněkrát, ale chtěl bych koupit Xbox Live na rok a nějak nikde nemůžu chytit slevu, všude je to za 1400.. Pár měsíců nazpátek jsem to zahlédl v několika obchodech za 1000,- kč ale to jsem to zrovna neměl v plánu kupovat..  Kde se dá nejlépe chytit sleva? :) nebo kde kupujete? Díky za odpovědi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

hledam aktualne taky, za cenu kolem 1000 na ebayi,,, kde jsou ty casy kdy jsem za to dal snad za cenu spise neco pres 800.

Kazdopadne, myslim ze jsem ulovil na dnesni pomery velice dobre. Aukce na ebayi... Nevyhral jsem nabidku za 32 liber ( skoncilo 33), ale o par minut koncici aukci jsem uz byl uspesny za 31. Nekdo nademnou chtel, abych usetril. Koncova cena byla presne...963,59 Kč. O moc mene se myslim sehnat neda, pokud to neni vylozene nahoda, nebo kup od nekoho, kdo nevi o co jde, tedy souhru nahod... techto aukci tam je vice nez dost a pravidelne, jen o stesti, kam se zrovna ta konkretni vase vysponuje. Ale doporucuji....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Vcelku bezne se da xbox live sehnat za tisicovku a kdyz to neshanis tesne pred vyprsenim terminu, ale jsi ovhoten to koupit treba i v prubehu roku, tak sezenes zajimave ceny, ja mam predplaceno do konce roku 2019 a livka me staly do 1500 Kc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ne, to co si koupis z Live, to ti zustane a samozrejme k tomu zadny Gold nepotrebujes. Ten je potřeba POUZE na hry, které dostanes ZDARMA v ramci Games With Gold (ty 4-5 her, co se dostava mesicne zdarma, ale tyka se to jenom ONE her.) http://xboxweb.cz/games-with-gold/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

To Locker: cemu porad nerozumis?

Vsak jsme ti to psali tady několikrát: máš-li zaplaceny Gold dostavas nejake hry zdarma a ty zdarma hry muzes hrat jen pokud mas Gold, ostatni hry ktere koupis za penize muzes hrat jak chces a kdy chces. 

Mas Gold členství, Stahnes hru, ktera je zdarma pro Gold cleny a hrajes, vyprsi ti Gold, hru stale mas, ale nespustis ji, zaplatis Gold a muzes ji zase hrat.

Gold je jen pro hrani online her a multiplayeru, pokud hraješ jen singleplayer, nepotrebujes Gold.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu