Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hlučnost (chlazení) PS4 Pro


esmajlik

Recommended Posts

Ahoj, rad bych se Vas zeptal, jakou mate zkusenost s chlazenim PS4 Pro. Vcera jsem hral NHL 17 a vse v pohode, normalni hluk. Pak jsem dal do konzole DVD a zacal se mi stahovat patch na DriveClub. docela velkej. Ale to uz zacinala konzole brat na obratkach. Zapnul jsem do toho The Division a u uvodniho videa jsem myslel, ze konzole odleti - zvuk skoro jako fén, nebo vysavac, coz je ve 23 hodin v panelaku docela neprijemne.. Tak jsem se vratil zpet do menu a radeji to cele vypnul a sel spat. Fakt jsem se bal, ze se neco pokazi. Zvlastni je, ze bylo i vetsi teplo a problem s chlazenim nebyl. Ani u toho hokeje.

Diky za postrehy :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Ja zatim slysel vyssi hluk jen u Horizonu ve 4k, ale nic hrozneho to nebylo... zkus konzoli profouknout stlacenym vzduchem, jestli neni zaprasena, ale jinak bych se nebal. Zrejme ji mas v zaruce, takze kdyby neco, dostanes novou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Tady toho moc nevymyslíš, základ je nedávat PS (všeobecně elektroniku) do skříní, stolků a podobně kde to je uzavřené, vždycky je lepší ji mít na otevřeném místě (vrchní část stolu, police atd.) od zdi ji měj minimálně 10 cm, to kvůli teplému vzduchu který konzole vyfoukává do zadní strany, kdybys ji měl blízko zdi popřípadě v uzavřeném prostoru tak by konzole nasávala zpět už teplý vzduch který před tím vyfoukala a zbytečně bys cirkuloval, konzoli zahříval. To má pak za přičinění vetší regulací rychlosti ventilátorů a sání, tím samozřejmě hlučnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • Junior Moderators

Po včeřejším zážitku s hrou Zaklínač 3 a Vysavačem jménem PS4 pro uvažuji o reklamaci, moddingu nebo přechodu na jinou platformu:) Zapojil jsem konzolku do TV, že otestuji jak to budu snášet po návratu z projektoru a po 10 minutách jsem musel nasadit sluchátka. Vysavač a vrtulník v jedné osobě. Již ať udělaj limitku GoW a pujde zdomu:) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PS4 Pro má podle toho co jsem hledal 2 typy větráku. Jeden je daleko hlučnější než ten druhý. Bohužel jsem ho trefil taky.

Zvláštní je, že novější revize se už podle všeho dělá jen s tím hlučnějším(ohlasů je zatím málo, takže kdo ví). Buď je levnější nebo mají ty vyšší otáčky svoje opodstatnění.

Reklamaci kvůli hlučnosti v USA ale uznávají. U nás jsem po tom nepátral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

To video uz jsem videl nekdy minuly tyden s psal jsem tady o nem, ze nova revize ma ten hluk “jiny”, ale hlasitostne mi prinporovnani “baj woko” z toho videa prijde uplne stejne. Chtelo by to spis nejaky lepsi zpusob porovnani a zmereni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě spokojenost. Několik hodin puštěná ps4 pro s gran turismem nebo horizon zero dawn a konzole si jednou za čas na chvíli "odfoukne" a je zase naprosto neslyšná a to hraju z disku (ten se načte a poté není slyšet vůbec). Xbox one X funí daleko více a hlavně hry z disku načítá pořád, takže pořád slyšíte nepříjemné cvrlikání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu