Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přechod z XBOX 360 na XBOX ONE


Sardos

Otázka

Aho lidi. Uvažuji že přejdu z X360 na XONE a nikde nemůžu najít jak je to teď s převodem práv na hry mezi oběma konzolemi v mém profilu u MS.

Konkrétně mně zajímá jestli na novou konzolu přejdou i hry které mám na DVD, ne tedy zakoupené digitálně. Hlavně pak Skyrim s DLC, Forza 1 a 2 a Zaklínač 2.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Na těch odkazech jsem se nedozvěděl nic z toho na co jsem se ptal. A už vůbec ne jak to je třeba s tím Skyrimem a se Zaklínačem které mám zakoupené na DVD, vydal je někdo jiný než MS který u některých svých her sice kompatibilitu zajišťuje, ale také určitě ne u všech. Za odpověď ale i tak děkuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Je to naprosto jednoduche - na ONE se proste přihlásíš se svym uctem, se kterym jsi hraval na X360 (musis znat mail a heslo).

DVD s hrami z Xbox 360 proste vlozis do mechaniky, stahne se hra a muzes vesele hrat.

 

Jinak doporucuji si precist http://xboxweb.cz/xbox-one-manual/ a uzitecne je i http://xboxweb.cz/category/faq/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Jakto ze nevis o nic vic nez pred polozenim dotazu?

Ptal ses jak je to s pravy pri přechodu z 360ky na One, na to ti odpovedel "jirik" ze se staci prihlasit se stejnym uctem jako mas na 360tce, udelal jsem to stejne a hry co jsem mel na X360 a jsou kompatibilni, hraju normalne na Onku.

A tvuj druhy dotaz ohledne tech 3 her, to bys zjistil z odkazu na kompatibilni hry co jsem ti psal.Co jsem koukal je tam jen Zaklinac 2, ale to bys zjstil, kdyby sis ten seznam procetl.

Seznam her se zpetnou kompatibilitou se rozrusta o tituly na zadost uzivatelu a pokud tomu nic nebrani ohledne prav atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak například pořád nevím jak je to s tím Skyrimem co mám DVD verzi.  Protože jsem ani na těch odkazech nenašel nikde Skyrim uvedený v seznamu kompatibilních her. Takže z toho usuzuju že prostě tu hru budu muset znova koupit. Zaklínače 2 asi také. Nesnáším totiž digitální distribuci her. Vždycky dávám přednost fyzickému médiu a proto jsem i tyto hry na X360 kupoval na DVD a ne digitálně a v tomto případě se mě to možná vymstí.

Obecně mě šlo o toto: ve svém profilu u MS mám prostě nějaké hry, archivementy atd. Když s tímto profilem přejdu na novou konzoli, tak jestli ty hry budou dál moje a budu je nějak moci nainstalovat, nebo to budu muset kupovat znovu a začínat jakoby s čistým štítem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Ano, ty hry budou pořád tvoje pokud pouzijes stejny profil jako na X360, pokud hra neni ve zpetne kompatibilite tak si ji proste nezahrajes, Zaklinac 2 tam je uvedena (The Witcher 2: Assassins of Kings), vlozis DVD a hra se stahne a muzes ji hrat, DVD musi byt vzdy v mechanice, to je dan za zpetnou kompatibilitu, hra se vzdy musi stahnout.

Taky jsem prechazel z X360 na One a v pohode, hry co jsem koupil na X360 a jsou ve zpetne kompatibilite normalne hraju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu