Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

rozbitá mechanika


bartiik_44

Otázka

Zdravím, u Xbox one mi začala blbnout mechanika. Koupil jsem si Far Cry na Blu-ray a hra nešla nainstalovat s tím, že disk se akorát točí ale jinak žádné známky o instalaci.. Když jsem Xbox na tvrdo vypl, tak se potom spustila instalace, ale zasekla se na 28%. Xbox jsem znovu natvrdo vypl, hra se nainstalovala celá a i jsem hrál. Druhý den jsem chtěl hrát ale nešlo to " jakoby v xboxu disk chyběl" to samé u všech ostatních her, které do té doby fungovaly.Konzoli jsem znovu několikrát natvrdo restartoval ale bez výsledku. Xbox už mám 3 roky, takže reklamace bohužel odpadá. Neví někdo co by se s tím dalo dělat kromě opravy přes microsoft? Jestli není chyba jinde než v mechanice? Tovární nastavení jsem ještě nezkoušel. A je možnost si popřípadě mechaniku objednat a vyměnit doma? Děkuji za odpovědi :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Existuje vždy 3 možnosti :1)pokud je konzole v záruce nechat opravit v záruční lhůtě a když není možnost je následující.

2)Rozebrat xko, zjistit typ mechaniky a zajít na ebay nebo ali koupit cdrom. Aby ti fungovala tvá cdrom musíš vzít desku ze staré cdrom a přemontovat do nové a prepajet plus a mínus, mělo by to fachat. Vycházím ze své zkušenosti, když mi má malá dcerka strčila nějakou placku do xka a já tam strčil placku se hrou. A ejhle cdrom přestala šlapat. Aby cdrom fungovala správně je nutné, aby měla desku z původní, protože je spárovaná s xboxem. Na YouTube si najdi návod jak rozebrat Xbox. Pokud máš nějaký dotaz klidně napiš vzkaz a pomůžu ti.:wink:

3) možnost opravit od Microsoft oficialne, i když není záruka, tak náklady se prevysuji přes novou konzoli.

Upraveno uživatelem nowwwak
Úprava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu