Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jaká je poruchovost dualhocku 4 u PS4


Sardos

Otázka

Pamatuju si že dualhock u PS3 nestál za nic. Po měsíci hraní Skyrimu, kde se mačkaly páčky při potřebě plížení se nebo při přepínání pohledu na postavu nebo z ní, se stávalo to že si pak páčky začaly dělat co samy chtěly a třeba to zatáčelo aniž by hráč chtěl zatočit a podobně. Já jsem to řešil nákupem nového dualshocku a za měsíc to bylo zase v tom samém stavu jako před jeho zakoupením. 

Jak jsou na tom s poruchovostí ty nové dualhocky pro PS4 ? Taky aby se člověk bál u toho používat některé herní funkce, aby se nevymačkaly spínače ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

@tofi: jen pro upresneni - neni zadny led prouzek na touchpadu, jde pouze o zpruhledneni toho maleho useku, aby z nej svitilo svetlo i nahoru. Krome povrchu dualshocku se nijak vyznamne od sebe ruzne verze nelisily. A, prosim, necituj prispevky, ktere jsou primo nad tvou odpovedi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

:D Dupat lidi umíš dobře ale k tématu ses teda nevyjádřil, sorry jako :D 15h týdně a normálnímu používaní tzn( páčky nějak nedrtíš, nehážeš s tím , L2/R2 nemačkáš silou) ti ten DS4 klidně 2-3 roky vydrží, pak už je dosti "vymačkaný".

edit Martinoslav: Juj, jsi tak vtipny :D Pohlidam si tve prispevky, jak moc jsou pro ostatni prinosne :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem neodolal a objednal jsem PS4. Myslím že je za dobrou cenu. Má to dvouletou záruku a tak by asi problém s případnou výměnou Dualshocku být neměl. 

Konkrétně jde o toto: https://www.czc.cz/playstation-4-slim-1tb-cerna-gran-turismo-sport/221487/produkt a k tomu jsem rovnou objednal Playstation Plus Card na 1 rok.

Díky za odpovědi a asi bych to tady nechal zamknout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak to mám od pátku doma. Běhá to hezky. Docela se to hřeje. Může to ale být vinou hry Gran Turismo kterou na té nové PS4 proháním. Každopádně když to pár hodin jede, tak je celkem dost slešet šum větráku u konzole.

České systémové prostředí v PS4 je matoucí, protože je člověk přece jenom zvyklý na anglické IT pojmy, ale zvykl jsem si na to rychle a jsem za tu Češtinu rád. Vnímám to od Sony jako projev úcty k zákazníkům od kterých chce firma penízky a tak jim dává touto cestou najevo že pro ně je ochotná také něco udělat. MS tohohle asi schpný nebude, když to jeho české zastoupení nebylo schopné udělat ani pro jednu verzi Xboxu.

Zatím jsem tedy s nákupem od Sony spokojený a zvykám si zase na Playstation. Míval jsem totiž PS3, pak jsem přešel na Xbox 360.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

K té zmínce o zahřívání přidám svůj dnešní zážitek s mou konzolí PS4 Pro. Zatím jsem se domníval, že mám prakticky nehlučnou konzoli, začal jsem ovšem hrát třetí díl Zaklínače, nyní s oním vylepšujícím „Pro patchem”, no a můj pohled na věc se docela změnil. Konzole zdatně hlukem konkuruje našemu vysavači a vše vyvrcholilo dnes dopoledne, kdy mě v hraní zastavila modrá obrazovka s hláškou, že PS4 je příliš horká, ať ji vypnu a počkám na zchlazení. Holt to chlazení u Sony nejspíš maličko podcenili. :unsure:

A teď k tématu, tedy k poruchovosti PS4 ovladačů. Provozuji svou PS4 Pro necelý rok, mám ovladače tři, jeden z původního balení s konzolí a dva následně dokoupené. Jeden z přikoupených šlape stále jako hodinky, u zbývajících dvou se postupem času objevila zajímavá závada, kdy po zmáčknutí tlačítka L2, se samovolně postava ve hře rozbíhá dopředu, dochází tak k jakémusi křížení funkcí. Je to hodně nepříjemné a místy to hraní hodně komplikuje. Na internetu si na toto stěžuje více lidí, řešení jsem ale zatím žádné nenašel. Nejspíš tedy oba ovladače poputují na reklamaci. Nebýt tohoto, fungují jinak gamepady naprosto spolehlivě, snad jen ten, který byl dodán s konzolí a byl tedy dosud používán nejvíc, začíná mít lehce „měkčí” páčky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu