Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hra z PS Store jako dárek


PetrM74

Recommended Posts

Tak jsem to zkoumal, a čím víc toho čtu, tím víc jsem z té politiky Sony ohledně účtů zmatený. To je pořád PSN účet, uživatelský účet, primární a sekundární konzole, do toho PS+, a ve finále si nejsem ničím jistej, jak to funguje. 

Takže se zeptám na konkrétní situaci, a doufám, že mi to někdo ozřejmí, nebo mě alespoň nasměruje někam, kde je to popsáno nějak srozumitelně.

Situace je taková, že máme jednu PS4, na které hrajeme oba, máme každý svůj uživatelský účet, ale PSN účet mám založený jen já, a dcera vidí a může hrát všechny mnou zakoupené hry. Pokud tedy založím dceři taky PSN účet, hru jí koupím na něj, a ona si ho nastaví jako primární, jak to pak bude fungovat? A pokud budeme chtít PS+, tak kdo ho musí zakoupit, aby jsme ho měli oba, jestli to tedy vůbec jde?

Snad jsem to popsal srozumitelně a někdo se nade mnou slituje a odpoví.

Předem díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) "Máme oba svůj účet ale PSN účet mam jen ja"

 

To jde? Myslel jsem ze každy účet je současne i PSN účtem :-)

 

2) OK, pokud Sony neumí dárky tak vytvoris třetí účet a koupíš na něm obsah, a ten účet přidáš do konzole (anebo ho sloucis s tím jejim nePSN viz mírami výše) az těsně předtim Ježíškem kdy uz dcera na konzoli nepůjde a pod stromeček vytiskni obrázek z te hry a řeknes ze uz je v konzoli a je to (anebo ho přidáš potom to je fuk).

 

Všichni mohou na jedné konzoli hrát cokoliv z v konzoli zavedených (az) 16 úctu.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@mirai_trunks

A nastavovat ten svůj PSN ůčet jako primární pak nemusí, bude primární stále ten můj?

@Locker

ad 1) Ano, jde, bohužel to není tak jednoduché a logické, jak sis myslel.

ad 2) Ano, tak nějak jsem si to představoval. Snad bude mít radost, když se s tím tak natrápím, paňár. :wink::)

 

Oběma díky, chlapi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono teda rozdil mezi primarni a sekundarni jaxi neni jasny ani te multikulti podpore PSN :-)

 

Anebo ti [mention=61857]PetrM74[/mention] poradim jeste lepsi vec: udelej ucet na fiktivni osobu, na nem kup jen tuto jednu hru a pak, az vas omrzi, tak ten ucet prodas, a koupis jinou hru, ale psst... Ode mne to nemas.

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikož mám dva syny, kterým samozřejmě rovněž k nejrůznějším příležitostem dávám hry, dovolím si přidat vlastní zkušenost. Ideál jsou pro mě krabicové verze, pokud jde ale o hru, kterou v krabici pořídit nelze, nebo je k mání na PS store za opravdu výrazně nižší cenu, řeším to naprosto jednoduše. Všem jsem doma vytvořil vlastní účty, všechny nastavil jako primární a PS+ zakoupil na ten svůj. Všichni tak můžeme hrát online, nákupy a následné instalace her pak řeším výhradně (!) ze svého účtu. Prakticky neustále mám ze slev nějaké nové hry ve své knihovně, které ovšem kluci na svých profilech samozřejmě nevidí. Jakmile přijde chvíle, kdy je chci obdarovat, prostě hru ze své knihovny nainstaluji a je to. Hra se tím pádem v tu chvíli objeví na všech účtech, tedy na mém i na jejich a pak už jen následuje: „Jé, tady je nějaká nová hra, co to je?” „Nevím, asi jste byli hodní...”. Není třeba to nějak zbytečně komplikovat... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Tak dobrá věc se podařila, dcera měla pod stromečkem prázdný obal, a když divně koukala, tak jsem jí řekl, že už to má v konzoli. :wink:

Akorát jí dost zkazilo radost, že chtěla hrát online s kámoši, co to ale mají na PC, a to prý nejde. :( Ale alespoň nemusím řešit plusko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu