Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka/pomoc


balu1993

Otázka

Zdravim. Potřebuju poradit a doufám že se tu najde pár lidí co mi k tomu řekne víc. Dříve jsem vlastnil PS2 a PSP, Už to dávno nemám. Dal jsem si velkou pauzu. No nedávno jsem si zahrál  u kámoše na PS3 NHL-ko a chytlo mě to zase. Rád bych si pořídil PS4. Má cenu ale ho teď kupovat, když v roce 2019 má přijít PS5? Budou vycházet hry i na PS4, když vyjde PS5? Když už bych koupil PS4, je lepší PS4 nebo PS4 PRO kde je obraz pro 4K (telku mám velkou ale asi 7 let starou a 4K tim pádem rozhodně neni :D) a nevím co je na něm ještě lepšího než na obyčný PS4. 

Díky všem co mi pomůžou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

PS5 není ještě ohlášeneno, datum vydání následovníka PS4 jsou čistě hypotézy, takže s klidním svědomím kup PS4 slim a užívej hraní. Až vyjde PS5 tak  bude dost drahé a podpora u starších konzolí dobíhá ještě další cca 3-5 let. Ideální čas na pořízení PS4 - spousta kvalitních titulů, které už vydaly a spousta titulů, které ještě přijdou :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hele tyhle data vydání jsou fakt v tuto chvíli odhad, pokud Sony oznámí letos na E3 novou konzoli tak je možné, že vyjde v roce 2019, ale upřímně tomu nevěřím. Pokud koupíš PS4 tak rozhodně chybu neuděláš, na těch 5 let máš vystaráno a v současnosti spoustu titulů na zahrátí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Však ps4 muzes mit 4-5 let..neboj se ze bys nemel co hrat...uprimne i kdyby nasledovnik vysel v 2019 k cemuz jsem velice skeptickej tak muzes zase počkat az opadne cena a koupit az po 3-4 letech....ekonomicky je to tak vždy lepsi...tak jako je ted era levných ps3 a x360 a her na nich...pokud nepospichas usetris mraky penez a hrat budes roky...takze bych to neresil a ps4 koupil..budes moc spokojenej...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

A este ja ti dam radu, pokial niesi zaryty PS fun a si otvoreny aj inej platforme, tak v tvojom pripade by som volil xbox one. EA access si predplatis na rok a mas skoro vsetky rok stare hry od EA zadarmo, momentalne nhl 17, fifa 17, ufc 2, nba 17, battelfield 1, star wars battelfront 1 , mass effect, nfs rivals, nfs minulorocny reboot a kopu dalsich...mas strasne vela hier za malo penazi, ale pokial si na ps exkluzivity tak ber ps4 slim a nemas co riesit.

před 4 minutami, S1eeper napsal:

A neuvažoval jsi teda nad něčím aktuálnějším jako třeba switch? ceny už o facku opadly a co se týče mobility (měl jsi PSP), tak je naprosto bezkonkurenční.

Já mám PS3 a leží mi ve skříni, switch mi připadá sympatičtější.

nhl si na switchi nezahras

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Dragoon má rech, každopádně toho že budeš na zastaralé platformě bych se nebál. Buď si ji užiješ teď (pokud zábava je to co hledáš), nebo si ji možná pořídíš někdy v budoucnu čert ví kdy vyjde.

:)

před 10 minutami, dragoon17 napsal:

nhl si na switchi nezahras

fakt, přísahal bych, že jsem to v nabídce viděl a přece. Jen fifa a nba. Moje chyba, ani si nepamatuji jestli jsem nějakou fifu, nebo NHL v posledních deseti letech hrál.

Zase tam bude mit Pokken Tournament :D a Mario Cart :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu