Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vypadávání zvuku přes bluetooth z dualshocku.


majklu

Otázka

Zdravím všechny,

prosím o radu nebo info jestli je tento problém normální.

Mám ps4 slim od Vánoc a od novoty mě trápí jedna věc. Používám klasická sluchátka s kabelem, které zapojuji do ovladače, který je bezdrátově spojený přes bluetooth s PS4.

A často se mi stává, že (vypadává/seká/přeskakuje) zvuk. Dělá to někomu taky? Je to normální?  Podotýkám sedím od pska cca 1,5m až 2m. Tento problém se v jiných případech nevyskytuje. Takže  když spojím ovladač přes usb jede zvuk bezproblémů a z televize z hdmi taky. Jen přes bluetooth. Zkoušel jsem i ovladač od bráchy a dělá to taky, takže v dualshocku problém není.

Pak jsem zkoušel přehrát sw + inicializovat psko a žádná extra změna. Sem tam pořád zvuk přeskočí.

Jinak psko mám volně položené na obývací stěně.

Díky moc za veškeré info a omluvám se, jestli taková otázka někde ve vláknu padla, hledal jsem, ale nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Je možné, že je špatně připojený modul pro BT nebo je něčím třeba stíněný. Pokud máš PS od vánoc je otázka proč si jí buď nevrátil do 14ti dní a nezkusil hned jinou nebo jí nepošleš na reklamaci? :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No moje chyba, měl jsem to tak udělat hned a měl bych klid. Jenže jsem měl radost a chtěl jsem pařit :D Myslel jsem si, že to bylo ovladačem, tak jsem si chtěl koupit druhý a špatný reklamovat, ale tím to není. A pak jsem si nebyl jistý, jestli to není normální věc s tím zvukem. Teď to řešit budu, takže reklamace. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To vypadávaní je časté ? Protože kdyby ti vypadával BT přenos tak by ti nešlo ani ovládaní. Jestli náhodou chyba nebude v optimalizaci hry, v nastavení jsi zkus nastavit Dolby místo PCM. Třeba u ghost war vypadává zvuk často protože je to chyba hry. Krom toho mě se ověřilo že zvuk který je produkován přes ovladač není tak kvalitní jako když jde na přímo s konzole.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ovládání šlapalo normálně, pouze se zvukem byl problém. Přeskakování zvuku bylo nejen u hry, ale i v menu. Je mi jasné, že zvuk bude kvalitnější přímo z konzole, ale mě to bohatě stačí i z ovladače, nechci mít natažený drát jak z doby kamenné :D Navíc hraju online ve spojení s bráchou a leze mi na nervy. Mu to nedělá a šlape normálně.

Navíc jsem měl ještě jednu takovou vadu, když jsem měl psko vypnuté v režimu úspory, tak když jsem jej druhý den zapnul, tak na krátko pokaždé ze startu obraz dělal zrnité pruhy a praskal zvuk a pak to za chvilku přestalo, takže to je předzvěst nějakého problému.

Už je na reklamaci, sám jsem zvědavý, snad se na to nevyfláknou, bo ta tlustá svině co to se mnou sepisovala, to na ten reklamační protokol naškrábala jak úplný ♥♥♥ a vzdychala jak kdybych ji obtěžoval či co :D  Asi si zjistím v jakém servisu to je a ještě tam pro jistotu zavolám nebo pošlu email.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jasně, dám vědět. Ty výpadky bych přirovnal k tomu, když bych s ovladačem byl daleko od konzole a přitom sedím max 2 metry. Jak kdyby bluetooth modul mě slabý signál.

Kupoval jsem ho v Planeu, jsem z Ostravy a ofiko servis je myslím v Praze. Tak ať to pošlou na svoje náklady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
V 13. 3. 2018 at 17:59, majklu napsal:

 nechci mít natažený drát jak z doby kamenné :D 

 

Jo tak ty nechceš být jak v době kamenné a máš drátová sluchátka do ovladače? Bože kup si pořádný  sluchátka a budeš mít kvalitní zvuk bez výpadku a bez drátu.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

@canava

Tleskám ti za příspěvek k naprostému nic ;-)

Ale něco ti k tomu napíšu: zatím preferuji sluchátka drátová a mám proto své důvody a dále pro tvou informaci já používám pořádná sluchátka k hraní a to HyperX Cloud.

No a v neposlední řadě dostal jsem z reklamace psko nové, takže i kdybych měl sluchátka levná, tak se zvuk sekat neměl.

 

EDIT: @SAIXX já tobě tleskám za to, že nečteš pravidla :wink: a vyjadřuješ se jak by si neměl !!!

 

V 13. 3. 2018 at 18:04, mirai_trunks napsal:

Výpadky jsem také měl u ovladače V1 u staré PS4. I když byl ovladač půl metru od konzole. Teď s V2 na pročku výpadky nepozoruji. Pak dej vědět co nato servis:)

Tak psko vyměněné za nové ;-) takže spokojenost, všechno konečně šlape :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
V 26. 3. 2018 at 18:02, majklu napsal:

@canava

Zatím preferuji sluchátka drátová a mám proto své důvody a dále pro tvou informaci já používám pořádná sluchátka k hraní a to HyperX Cloud.

Tak ty důvody by mě zajimaly :D jo takže ty máš pořádný sluchátka za dva tisíce a napojíš je do ovladače abys přišel o prostorový zvuk (pokud ho vůbec ty super sluchátka podporují) a celkově kvalita zvuku z joysticku padá takže je to totální nesmysl. To se používá jen z nouze... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Dame malej OT a nahod nejaky ty bezdratove sluchatka na ps4ku.  Ja mel ty sony wireless headset a nesedeli mi. Proto mam take hyper x. Co jsem koukal po netu vsichni co nadavaj na ds4 jack maji dratove pres usb zvukovku nebo optiku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já mám již alespoň 8 let originál Playstation Sony 7.1 headset co se prodával ještě k ps3 fat za 2 tisíce. Jsou bez kloubů, bytelný, používám je skoro denně a pořád drží. 

Takžeeeee fakt žádný jiný sluchátka neznám :D až budu potřebovat pujdu opět do sony. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu