Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS2- Nelze spustit, Svítí zeleně, dvířka nejdou otevřit


Recommended Posts

Zdar, 
Prosím o radu dostal jsem od kámošky konzoli PS2 Fat, byla celá zaprášená.. tak jsem tomu ani moc nedával.. no zapojil jsem káble atd. pak jsem zapnul i konzoli a rozjela se uplně normálně dokonce tam bylo i DVD se hrou ta se načetla do základní obrazovky a pak to chtělo po mě zapojit DualShock 2 tak jsem ho zapojil a měl jsem zmáčknout křížek pro pokračování to jsem učinil ale nic se nedělo.. tak jsem PSko restartoval a pak už nic nenaběhlo.. konzoli jsem opatrně rozdělal a zapojil jsem ji odstrojenou (kopla mě, alespon vím že tam jde proud 1f603.png:D ) no a teď když zmáčknu tlačítko pro zapnutí tak se rozsvítí zeleně ale jen to v konzoli - tam kde je zapojený kabel pro napájení zašumí nebo vydá nějaký zvuk.. a pak se nic nestane.. řešil někdo takový problém? pojistku jsem zkoušel vyměnit.. pro lepší zorientování přikládám foto kde to vydává zvuk( jako by tam prošel proud)

asd.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kabel pro napajeni myslis ten ze site do desky zdroje nebo ten od zdroje do zakladni desky? Fatko sem sice ještě nerozebiral ale nemyslim ze to bude nejak extra rozdilne od slimu...da se předpokládat ze ze site do zdroje co mas na fotce proud jde ale uz nejde ze zdroje do zbytku konzole...zkontroluj zapojeni kabelu pripadne jestli není něco vyteklého  (kondik apod.)

Idealne pokud bys mel, coz asi nemas "zkoušečku" tak prubnout zda jde proud od napájecího kabelu do desky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu