Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HORI ONYX ovladač


krtek6

Otázka

Ahoj.

Má někdo z vás osobní zkušenost s tímto druhem ovladače pro plejko? https://www.tsbohemia.cz/hori-bezdratovy-ovladac-onyx-wireless-controller-ps4-_d287365.html?utm_source=google&utm_medium=srovnavac&gclid=EAIaIQobChMIlejQ3aPw2QIVRbcbCh2RlQZlEAQYBCABEgIO2vD_BwE Mám možnost získat playstation 4  a řeším zda si jej poté nechat nebo jej prodat. Jako velký mínus této konzole považuji právě ovladač respektive jeho velikost, která mi nesedí v ruce. Je na mé ruce moc malý a nepohodlně se mi ovládá. Xbox je v tomto směru lepší. A právě tento ovladač tak trochu redukuje můj problém. Tvarem i velikostí se blíží k tomu Xboxovému. Rád bych měl nějaký názor a zkušenost od někoho kdo jej vlastní. Popř. jestli někdo ví o nějakém dalším řešení sem s ním. Díky:happy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Ono u těch ovladačů bývá vždycky problém protože každý má jiné ruce jiné priority :D to je jako někdo nedá dopustit třeba na Nacon Revolution tak druhý zase řekne, že stojí za prd. Takže asi fakt nejlepší možnost bude ho prostě osobně vyzkoušet :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ten Nacon jsem taky viděl, ale nejsem si jistý zda bych byl ochotný investovat tolik peněz do něčeho sice podporovaného, ale přesto neoriginálního příslušenství:) je to na zváženou. Nevím proč se furt odkazuju na ten Xbox, asi zvyk (přece jenom od PS1 kdy jsem byl ještě mladej a ovladač mi pasoval uběhlo už přes 20let)...ale tam ten elite ovladač sice stojí 2000,- ale zase je TOP of the TOP...:biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu