Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Náhodné trojité zapípání při vypínání ps4


liborpoulik

Otázka

Ahoj, při vypínání PS4 se mi stavá opakovaně, tak 1 z 10 pokusů, možná 30krát za poslední dobu, že psko před vypnutím třikrát zapípá, po nastartování znovu, se objeví výpis sony, že je to chyba firmwaru a jestli jim chci chybu nahlásit, nebo něco takového, nevíte přesně proč se to vlastně děje, je to chyba v mojí konzoli, nějaká hw porucha, případně, že psko odchází, nebo je to něco bežného ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Soudě podle popisu bude konzole již po záruce (?), mě to moje udělá občas taky, ale opravdu jen občas. Mám jí cca 3tím rokem a za tu dobu mi to udělala asi jen 4-5x. Může to být chybně nahranou verzí FW nebo třeba i už právě starším HDD i když tam by to bylo asi rychlejší :biggrin:

EDIT: ještě mě napadlo jestli to nemůže být způsobené nějakými výkyvy v el. energii přeci jen malé tam jsou tak jako tak že jo

Každopádně zkus rebuild database (o nic nepřijdeš) nebo novou instalaci FW (smaže všechno)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Konzole je ještě v záruce, ale mysím si, že na reklamaci to, není, ps4 pokaždé naběhne a funguje normálně, kupoval jsem ji v jrc, krabice byla ale rozlepená, možná, že byla použitá, mohl jsem ji hned vydělat, před půl rokem jsem tam dával větší hdd, předtím to dělalo ale taky, je to moje druhá konzole, u té první to rozhodně nebylo tak časté, jen občas.

Výkyvy v el. energii, to může být u mě reálné, pokud to je teda tím.

Na internetu jsem na tohle trojité zapípání při vypínání našel spoustu článků, zřejmě se to tedy děje běžně, podle všeho je to způsobeno vynuceným ukončováním nějaké aplikace, stejně jako se to děje ve windows, nebo ve chvíli kdy hdd zapisuje ještě nějaká data, dále je to něco kvůli odhlašování ze sítě z psn, nebo synchronizování či nahrávání savů do cloudu, prostě namá konzole potřebný čas na ukončení aktivity, stejnou funkci měla prý i ps3,  celkově se z informací dalo vyčíst, že se není čeho obávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu