Junior Moderators spenat 118 Posted October 30, 2020 Author Junior Moderators Report Share Posted October 30, 2020 Naformátuj kartu na FAT32 a udělej reflash firmwaru s exFAT přes ChoiDujourNX. Quote Link to post Share on other sites
wesker 10 Posted October 30, 2020 Report Share Posted October 30, 2020 před 3 hodinami, spenat napsal: Naformátuj kartu na FAT32 a udělej reflash firmwaru s exFAT přes ChoiDujourNX. A spustí se normálně switch když tu kartu naformátuju ? Nejsou na ní nějaká data nutná ke spuštění ? Quote Link to post Share on other sites
placek 9 Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 Jasně že spustí.Vložíš tam co potřebuješ znovu. Quote Link to post Share on other sites
Junior Moderators spenat 118 Posted November 10, 2020 Author Junior Moderators Report Share Posted November 10, 2020 Téma opět aktuální, nicméně budu ještě upravovat, zejména kvůli neaktuálnosti Atmosphére updateru. Quote Link to post Share on other sites
Doommaster 10 Posted December 3, 2020 Report Share Posted December 3, 2020 Ahoj všem, omlouvám se pokud jsem jen špatně hledal ale mám dotaz k aktualizaci. Mám nainstalovaný FW ve verzi 8.1.0 AMS 0.9.3 Hry instaluju přes Gold Leaf - u nových her se mi stává, že nejdou nainstalovat (napadlo mě, že mám starší FW) - je moje doměnka správná? Je nutné FW a AMS aktualizovat? Udělám to abych nepřišel o uložené pozice ve hrách a o nainstalované hry? Moc děkuji za čas a za odpověď. Quote Link to post Share on other sites
Junior Moderators spenat 118 Posted December 3, 2020 Author Junior Moderators Report Share Posted December 3, 2020 Ahoj, co konkrétně znamená, že nejdou nainstalovat? Zahlásí ti nějakou chybu? V každém případě v kompatibilitě problém být může, 8.1.0 už je přeci jen starší FW, takže bych aktualizaci jednoznačně doporučil. O nic nepřijdeš, tady na fóru je návod, jak aktualizaci FW provést. Následně pouze aktualizuješ Atmosphére. V každém případě ti doporučuji ještě chvíli vyčkat - dnes vyšel Atmosphére na verzi 11.0.0 a teď už se čeká jen na sigpatches. Quote Link to post Share on other sites
Doommaster 10 Posted December 3, 2020 Report Share Posted December 3, 2020 Ahoj, díky za super rychlou reakci. Hlásí to chybu Description: invalid PFS0 (NSP) (4535) Podařilo se mi teď nainstalova Hyrule (ale paper mario a mario allstars ne). Díky. Quote Link to post Share on other sites
Junior Moderators spenat 118 Posted December 3, 2020 Author Junior Moderators Report Share Posted December 3, 2020 Nejdřív bych zkusil instalaci přes Tinleaf Installer (namísto Goldleafu). Pokud to nezabere, vyčkej na update. Quote Link to post Share on other sites
Junior Moderators spenat 118 Posted December 4, 2020 Author Junior Moderators Report Share Posted December 4, 2020 Téma aktualizováno na Atmosphére 0.16.0 (Pre-release) podporující FW 11.0.0 @Doommaster: Teď už můžeš updatovat Quote Link to post Share on other sites
Rescueman 1 Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 Veľká vďaka za poslednú aktualizáciu Quote Link to post Share on other sites
Rescueman 1 Posted Wednesday at 03:45 PM Report Share Posted Wednesday at 03:45 PM prosím o radu... switch mi nevidí .nsp súbor na SD karte, ide o update hry. základný súbor s hrou vidí ale update už nie.... neviem či to súvis ale awoo instaler mi píše pri vstupe "Applet mode not supported"? Atmosphere mám poslednú aktualizáciu. Ak niekto vie čo s tým budem rád. Díky Quote Link to post Share on other sites
Anubis1 29 Posted Wednesday at 07:17 PM Report Share Posted Wednesday at 07:17 PM Vypni applet mode před startem Awoo installer. Quote Link to post Share on other sites
Rescueman 1 Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago V 13. 1. 2021 at 20:17, Anubis1 napsal: Vypni applet mode před startem Awoo installer. a to sa ako robí? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts