Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Proč si mám koupit PS4? No flame plz


Centurius

Recommended Posts

Ahoj, potřebovyl bych relevantní přesvědčení k tomu, abych si koupil PS4 S a ne Xbox one S, kterej mě momentále láká víc.

Chci konzoli jako sekundární herní zařízení (primár mám PC) na víkendy. Primárně chci pořádnou závodní hru (mrk mrk Forza 4), NHL, nějakej ten Souls, nejspíš Red DR2 a pár oddechovek. Na HC RPG mám PC, FPSka na konzoli hrát nechci a nebudu (nehraju je pořádně ani na PC). Nebaví mě a nehci hrát akčně/příběhový adventury (PRG chcete-li) - všechny ty Detroidy, Lasty, Unchartedy a gameplayeově podobně stylizovaný hry. Láká mě Horizon ZD, obejdu se v životě bez GOW. Nemám 4K televizi. Když tohle vemu, vychází mě jako vítěz Xbox a to prostě kvůli Forze, která nemá na PS4 konkurenci (GT-s není konkurence). Jen nehci udělat s koupí blbost, kterou si třeba neuvědomuju, když mi každej doporučuje PS4 jako jasnou volbu (o jiný než S verzi neuvažuju, mám jasnou představu kolik peněz jsem do toho ochotnej investovat). Nikdy před tím jsem konzoli neměl. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamarat, ty si tazky oriesok. Ked ta ziadna z exkluzivit od Sony nelaka (nerozumiem preco, kedze su to vsetko top hry), tak si kup Xbox. Aj ked pises, ze ta laka Horizon Zero Dawn...tak to si inde ako na PS4 nezahras. Preco vlastne chces PS4? Ta nikto nenuti. Hry ako Uncharted, Last of Us, Detroit, GOW k zivotu nepotrebujes, tak jeb na to, zostan pri PC. Omg,sam seba presviedcas, ze Sony je o hovne,tak co riesis? Cakas,ze ta bude niekto prosit a prehovarat? ...a ze ,No flame please :) ...da sa to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:-) Protože na hrách vyhladávám game play style, kterej mi sedí. A ač dokážu ocenit kvalitu, tak mě nesedí. Jak jsem psal, PC nemůžu mít k dispozici pořád a hledám sekundární platformu. Která to bude? Nejsem konzolista, takže nedokážu ocenit jiný specifikace konzolí kromě exkluzivit - ale to se mi zdá strašně krátkozraký, proto se ptám. Nechci se utvrzovat ve vlastním názoru a nebudu se ptát lidí, kteří budou můj názor podporovat, proto konftontuju zastánce PS4 - jestli mi neukážou blbost mý úvahy oni, pak nikdo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já přidám svůj pohled/názor.
Dlouhé roky mám PS,od roku 1997 až do těď. Poslední dobou mě víc a víc lákala právě Forza,ať už Horizon nebo Motorsport. Horizon mě navíc přijde jako opravdovej nástupce výborného Test Drive Unlimited .Dlouhé roky zarputilej zastánce PíeS začal pokukovat po Xboxu. A když sem nedávno díky mému řekl bych,dobrému kamarádovi,viděl Horizon 4,řekl sem si,že teď asi uzrál ten čas a je třeba pořídit i Xbox. A v podstatě jako Xbox panic sem začal číst a poznávat,co to vlastně ten Xbox je,co umí. Jakou má vlastně ten Microsoft politiku. Začal sem pomalu chápat ty lidi,který ho mají doma jako primární/jedinou  konzoly.
Tím prosím pěkně nechci říct,že bych ho vyměnil za primární PS,to né. Microsoft to prostě dělá jinak,než Sony. Já sem si naposledy užil nové GoW,to mě zase ukotvilo u PS na celkem dost hodin. Pak přišel dle mého hrozně nedoceněný Detroit,kterej mě absolutně vystřelil do hajzlu ! Zkrátka opravdová hra pro dospělé,kterou sem dohrál v podstatě na jeden nádech. Sony je v tomhle podle mě opravdu "For the players",jak říká. Ty exkluzivní hry má prostě Sony mnohem dál,ať si každej říká co chce,no hate klucí :) .
Nicméně,já sem duší a srdcem závodník a tam Sony prostě ztrácí,nové Gran Turismo bylo hrozný zklamání. To sem málem obrečel ... Já v podstatě na PSku hlavně závodím a sem tam si rád zahraju něco co mě zaujme. Takže si teď už dokážu představit mít Xbox jako primární konzoly,abych mohl jezdit všechny "multy-kulty" závodní hry a navíc mít Forzu,která si s celým GTS už vytře prdel.
Zkrátka,dnes se mi konečně podařilo koupit (díky jednomu moc milému chlapci :D ) vysněný Xbox One S a sem připravený to s ním zkusit ! Sice mi nejspíš přijde až v pondělí,ale hrozně se na něj těším ! Fakt moc ! :)  A vážně věřím,že mě to zase nakopne začít víc hledat čas a šetřit energii na trošku hraní.

A ty kámo,se hlavně rozhodni podle toho,jak to cítíš. Máš přeci svojí hlavu :) 

Tak sem to nějak napsal,snad nebudu vypadat jak dy.lina. Sepsat to ale tak,jak bych to chtěl vyjádřit verbálně mi moc nejde :) .



 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja si koupil xbox na odehrani forzy, ktera me zase az tak nebavila jak jsem cekal + tech par exkluzivit co tam je a pak slo xko urychlene pryc. Pozitivum co je na Xku je pro me Kodi, to mi na psku momentalne chybi a hra podobna forze, presne jak jsi rikal neco jak test drive unlimited, to byla jednu dobu moje nejoblibenejsi hra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

Prosím o vysvětlení pojmu "konzole pro víkendové hraní". Pokud je to myšleno jako: chci hrát jinde než doma, kde mám PC a chci jezdit tak proč ne xbox. Ale jak píšou kolegové: Forza je i na PC, xbox není nutností. Jako doplněk k PC bych klidně doporučil i Nintendo Switch. Kvalitní hry, které jinde nejsou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

panzpohadkyDíky. Jasně, že rozhodnout se umím sám. Ale každá platforma nabízí např. svoji live službu. Jsou ve výsledku srovnatelný? Nabízí jedna z nich akce jen na oko a přitom nabízí zadarmo nebo ve slevě především hry  druhý kategorie ? Nebo jsou oboje férový a user friendly, takže je to jedno?  Je nějaká konzole nad to schopná nabídnou všestrannou multimediální platformu? Což je něco, co člověk nakonec ocení i když s tím nepočítal, protože to kupoval jen na hry? To sou věci, který přesahujou zameřeí na chci hrát Forzu/ chci hrát Horizon - a kterou člověk zjistí až po nějaký době.

AssassinJak jsem psal, PC nemůžu mít k dispozici pořád a hledám sekundární platformu. Neboli převážet PC na různý místa pravidelně je pro mě nemožný. 

mirai_trunksAno je to tak, jak píšeš, chci platformu tam , kde nemůžu hrát na PC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

pak ber xbox. v týdnu zahrajes forzu na PC a víkendu na xboxu mimo domov. diky play anywhere programu Microsoftu ji koupis jen jednou. pripadne xbox game pass funguje na par her i na PC. 

To jaké hry člověk dostane měsíčně zdarma pri xbox live a ps plus je loterie. Spousta indianu a pak pecky. je to u obou stejne nevyvyzene. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam uz roky PS4 i XO na kazde hraji jine hry, porad mi to prijde lepsi varianta nez kdyz jsem kdysi driv hraval na PC, takze zalezi na kazdem jak to ma nastevny ale me doporuceni je mit obe konzolky, vsak prodat je muzes vzdycky a obe vyjdou levneji nez 1 PC master race :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednoznačná odpověď, kterou jsi tu musel přečíst určitě už několikrát - exkluzivní hry. Tečka. 

Nehrát Forzu asi fakt zamrzí, ale nehrát Uncharted (5 her), GoW, Horizon, Spider-Man, Detroit, Last of Us, Bloodborne, DriveClub, atd zamrzí, myslím si, o poznání víc. A taky je tu VR a s ním spojené další exkluzivní hry.

Ale asi sis sám odpověděl. Pokud chceš hrát Forzu, tak si kup Xbox.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu