Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

drátové i bezdrátové připojení.


ctwereczz

Recommended Posts

zdar hoši. mám dost lamí dotaz, nicméně nemůžu jinak. potřebuju v baráku pevné připojení i wifi - takže budu "asi" potřebovat router. nevím přesně jak to funguje, nikdy jsem router neměl. vždy jen modem a z něj lan kabel do konzole a pc.

takže já si to "představuju", že z modemu povedu síť do routeru a z routeru mám wifi i drátové připojení? a jak je to s dosahem? chtěl bych ho mít na půdě a potřebuju aby mi pokryl wifi v celém domě (o patro níž) cca 10m na 9m a zároveň z routeru potřebuju i 4x klasické drátové připojení do pc, konzole, notebooku a druhé konzole. takže shrnuto modem do routeru, z routeru wifi a 4x lan. jde to?

vím, že můžu mít všechno na wifi, ale nechcu kvůli signálu. drát je prostě drát. wifi chcu mít jen kvůli telefonu, nebo když si vezmu notebook třeba do kuchyně. jinak chci vše prostě "napevno" na "drátu".

budu rád za jakékoliv postřehy i doporučení. co se ceny týče nechcu do toho vrazit moc peněz. čekají mě ještě desetitisícové položky (nábytek a vybavení baráku). tak tisíc-patnástset max.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu