Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Výběr konzole a předplatného


benjamin

Otázka

Jsem úplný konzolový začátečník. Přemýšlím nad koupí Xbox One S nebo X.

Budu hrát na monitoru bez 4k, chtěl bych hrát hlavně multiplayer hry jako Battlefield 5, Titanfall 2, Forza Horizon 4,... a pak nové tituly. 

Jde mi hlavně o plynulost hry. Grafika je až na druhém místě. Představa je, abych si bez problémů zahrál alespoň 2 roky.

Také nevím jaká je přesně ta předplacená služba, která umožní hrát online a zároveň budu mít zdarma vybrané tituly her. 

Děkuji za věcné rady 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ja bych na tvem miste sel do X, jelikož hry tam bezi s daleko mensimi propady v fps.

Predplacen služba je bud:

Gold - nutny por online hrani, diky nemu mas mesicne 4 hry zdarma
Game Pass - knihovna, kdy v ramci clenstvi mas pristup k cca 160hram
EA Access - knihovna, kde mas v ramci clenstvi pristup k cca 50hram od EA

 

Jinak mrkni sem http://xboxweb.cz/xbox-one-manual/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Urcite X...S model je opravdu zaklad pro deti ktere neresi multiplayer...novejsi mp hry uz na zakladnim xboxu nebezi moc lichotive takze pokud je to tvoje priorita byl bys nemile prekvapen (jde teda o hru od hry ale novy COD nebo battlefield uz na zakladni verzi funi unavou ale treba fortnite ci forza se na nich hraji porad svele)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Black Friday v Česku je pomalu každý pátek... Sleva nějaká určitě bude nebo alespoň budou velcí prodejci uvolňovat slevové kódy (leden-únor je okurková sezóna, jsou malé prodeje a obchodníci se často zbavují čeho můžou za každou cenu). Pokud nemusíš kupovat na Vánoce nebo neplánuješ přes svátky intenzivně hrát, vyčkal bych...

Osobně mám Xbox One S 2TB a jsem spokojený. Na hry, které jsi vypsal by v pohodě stačilo.

Pokud ale chceš hrát novinky jako RDR2 a v budoucnu nové (vizuálně luxusní) hry bez propadu FPS a zároveň neřešíš nějak vážně peníze (cenový rozdíl mezi "S" a "X" - i když když jdeš do konzole, tak bys stejně neměl) tak je pro tebe spíš lepší volbou jít do Xbox One X, jak již psali výše ostatní :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

A na Xboxu one S běží Battlefield 5 a Forza Horizon 4 plynule? 

Nové hry budou běžet plynule na úkor grafiky nebo je pak běžné, že se sekají?

Přijde mi lepší koupit si Xbox one S, který je 3x levnější a uvidím jestli mě hraní osloví. Pokud ano zainvestuji pak na přes rok do nové generace konzolí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Battlefield 5 jsem nehrál, ale Forza Horizon 4 mi běží na Xbox One S v pohodě, plynule (nebo alespoň mi to tak přijde).

Nové hry běží na Xbox One S plynule ALE můžeš se setkat například s nějakými FPS dropy (což může být viděno jako lehké sekání se v obrazu) + loading her je o něco pomalejší. Hraji teď například na Xbox One S Red Dead Redemption 2 a běží mi to naprosto v pohodě, nepociťuji žádný problém v hratelnosti nebo sekání. Samozřejmě ale, že na Xbox One X bude hra jednak o několik stupňů výš (4K textury, rychlejší loading, odladěnější FPS dropy atd. - viz různá srovnání na Youtube, která si můžeš prohlédnout - stačí vždy napsat "Název hry + xbox comparison" a můžeš si prohlédnout různé analýzy.

Podle toho co píšeš ohledně té ceny a toho, že si to chceš zkusit, tak opět napíšu, že koupí Xbox One S neprohloupíš. Je to stále výkonná konzole. Osobně třeba plánuji asi úplně přeskočit Xbox One X (osobní zklamání, že nevyšlo s SSD nebo 2TB HDD) a počkám si až na novou generaci, která bude oznámena cca okolo listopadu-prosince 2019 a pak očekávám, že tak v Q3/Q4 bude konzole uvedena do prodeje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Moc děkuji. Nejspíš tedy koupím XBOX ONE S. Vyzkouším, uvidím jestli mě budou FPS hry na gamepadu vůbec bavit a podle toho buď přejdu na Xko nebo počkám na novou generaci.

Ještě otázka: Je u konzolí možnost nastavení grafiky? Tedy rozlišení, detailů, stínů, atd.? 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Vlastním Xbox One S a řekl bych, že nelze. Už kvůli tomu, že hra by "měla" být optimalizovaná pro danou platformu a změnou grafiky atp. si herní zážitek můžeš "znehodnotit". Každopádně třeba u HITMAN (2016) je možnost locknout si 30 nebo 60 fps, což jsem se i divil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Jedna z možností je hraní na sluchátkách, které připojíš do 3.5mm jacku na ovladači. Samozřejmě takhle můžeš zapojit i reproduktory, ale jak psal Martinoslav, jedná se o dosti kostrbaté řešení.

Druhou možností je využít třeba převodník z HDMI na VGA/3.5mm jack (něco takového), ale počítej s možným zhoršením kvality obrazu (analog/digitál).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu