Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FW v nově koupené PS4


mimoa23

Recommended Posts

  • Junior Moderators

To se da koupit nova s novym FW:) vtom je ten hacek. 6000 mi neprijde moc za vec do ktere pak jiz nebudu investovat. je to o priporitach. ale z5 k topicu. naposled byla jista specialka gran turisma. aktuelne je to nejiste jiz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Tak jsem koupil na bazaru PS4 první verzi, vše v cajku. 4500. Celkem dobrá cena. A je vizuálně jako nová, staral se dobře maník.

Má verzi FW 6.0 - nějaká možnost na exploit? Do teď jsem se pohyboval v xbox scéně, o PS moc nevím.

Toto je, předpokládám, nesmysl:

http://ps4portal.net/ps4-downgrade-to-1-76-official/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak to myslíš smazat paměť ? Jako, že by sis tam místo nového firmwaru nahrál ten starý ? To nejde, ani to zatím nepůjde, downgrade šel provést u ps3, ale až po dlouhé době, u xbox 360 to nešlo vůbec, prostě jakmile jsi updatoval dashboard tak zpět to konzole nevzala.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

RGH nemá nic společného s downgradem Dashboardu, to si pleteš. Nehledě na to, že i kdyby to někdy šlo, tak jedině v případě, že už jsi měl RGH - v takovém případě ale ani nevidím smysl v jeho downgradu.

Jak je to udělané? :D Zkus se zamyslet: Kdyby někdo věděl, co je potřeba pro "zapsání nového FW" (což samo o sobě pravděpodobně ani nikdy nepůjde), nemyslíš, že už by to bylo zveřejněné?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

Takhle to ale vůbec nefunguje:

1) Dashboard není NAND, Dashboard je obsažený v NAND (mimo jiné)

2) Dashboard není ani CFW a pro Xbox 360 žádný CFW reálně ani neexistuje

3) Teoreticky ano, prakticky ne - navíc, jak jsem psal výše, absolutně nevidím důvod, proč vůbec řešit downgrade dashboardu, ten totiž nikdy neměl s hacknutím X360 nic společného (pokud se nebavíme o flashi mechaniky, kdy některé verze přepisovaly jejich firmware).

Tohle už je ale navíc velmi off-topic, takže pokud se chceš bavit o hacknutí Xboxu 360, prosím, přesuň se do správné sekce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • SAIXX locked this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu