Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

VÝMĚNA MECHANIKY - PROSBA


FOXHOUND

Recommended Posts

   Ahoj,
 
na mém starém X-BOX 360 ELITE 120 GB s nějvětší pravděpodobností částečně odešla mechanika (LITE-ON), flash LT+ 3.0 (flasher Rendis - ale ten již nereaguje a nevím, jestli se tímto ještě zabývá). Celý X-BOX jsem (podle návodu na https://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/37789-podzimni-uklid-jak-rozebrat-a-vycistit-xbox-360) rozebral, mechaniku taky a vyčistil, ale výsledkem je, že načítá pouze filmová a hudební CD a DVD a originální hry, pálené nikoliv. Je možné, že jsem tu čočku nevyčistil dostatečně, ale nevím. Potřeboval bych jí vyměnit za jinou a samozřejmě flashnutou stejným způsobem, abych vše fungovalo jako doposud - přijde mi škoda ho vyhodit, přeci jenom Guitar Hero si na XONE nezahraju.
 
Můžete mi prosím pomoci ? V ideálním případě bych byl rád, kdyby mi mechaniku někdo vyměnil, nastavil a zprovoznil. Z různých místních diskuzí vím, že se musí nahrát nějaký key ze staré mechaniky, spárovat s konzolí, apod., ale jsem v tomto ohledu naprostej amatér.
 
Díky moc a předem se omlouvám, pokud jsem pro tento požadavek zvolil špatné vlákno.
 
Petr.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu