Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hráčský účet k Xbox Live


Veruuunie79

Recommended Posts

Zdravím, po aktivaci Live Gold 12 se mi v xbox 360 nedaří přihlásit k Live. U účtu je ikona xbox live nad postavičkou a na netu je u účtu,že je vše OK a Gold 12 aktivní,ale pokud se chci přihlásit s tímto účtem, píše Disconnected a pak Omlouváme se, tento profil se nemůže připojit k Xbox Live na této konzole. Chcete-li to opravit, stáhněte si jej znovu. Ale nevím jak to udělat,jak se s tím účtem v konzoli odhlásit a znova přihlásit? Účty umím zatím jen vytvářet,né mazat,nebo aktualizovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odkaz, k odebrání účtu to pomohlo,ale když se chci tím účtem znova přihlásit,píše to Tento účet Microsoft je přidružen k jinému Live profilu xbox. Zkuste jiný účet. Jak se tedy přihlásím do xboxu s účtem co má Gold Live? Jak přidat existující účet do konzole? Zkouším to v Social, pod nápisem Xbox Live je Join the Fun a pak Sign Up, ale to mě po zadání jména mailu a hesla píše o tom přidružení.

 

EDIT@SAIXX necituj předchozí příspěvky

 

OK

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak konečně se povedlo účet přihlásit,ale zatímco na netu na účtu je stav Goldu platný do 2020, tak v Xboxu je chyba 8C150009. Prý asi potíže se správou předplatného v konzoli, tak snad to naskočí,bylo to aktivované včera.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Tak stahování Gold her do Xbox360 už funguje a zabralo známé řešení, které jsem zkoušel už předtím jako jeden z  mnoha tipů a tehdy to nefungovalo: Odebrat a znovu vložit platební kartu přímo v konzoli Xbox360 (nedělat přes PC). A najednou to funguje. Se v tom vyznejte. 😞

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu