Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Výměna starého 500GB hdd za nový HDD


Nemeda

Otázka

Dobrý den. Četl jsem hodně článků. Mám původní launch day PS4 (CUH 1004A) a chtěl bych si vyměnit HDD co tam je od Samsung původní 500GB. Chci se zeptat jestli nemáte tip na nějaký HDD. Když jsem procházel internet našel sem toho tolik, že si vybrat těžko lze. Asi nejvíc krát se shodli uživatelé na Seagate FireCuda 2TB ST2000LX001. Mě by stačila 1TB verze, přesněji tento Seagate FireCuda, 2,5" - 1TB  ST1000LX015. Bude to v pohodě? Nechce se mě investovat do 1TB SSD (500GB ssd je zbytečné) když za nějaký rok a pul bude nové PS. Přímo podle stránek Sony by měl splňovat tohle - Only the 2.5 inch internal type (9.5mm or slimmer) and serial ATA. Vzhledem k tomu že se v tomhle nevyznám tak se ptám zde. Díky za odpověď. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ano muzes tam dat jakykoli 2,5 palcovy disk, ktery ma vysku max do tech 9,5mm. Osobne mam taky Firecudu, ale v te 2TB verzi v PS4 Pro. Jediny takovy "problem" mam, ze disk se po urcite neaktivni doby vypne a pak kdyz neco zacnu delat, tak se teprv roztoci a psko se tak na vterinu sekne. Je to divne, driv jsem ho mel v obyc psku a tam to nedelalo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ta Firecuda je SSHD, tedy ma zabudouvanou 8GB cache. Ano vetsinou je rychlejsi nez obyc HDD. Delal jsem i nejake testy. Napr. zapnuti trva 30s misto 40s. GTA V nacteni ze SP do MP je cirka o minutu rychlejsi. Nekde je to na stejno, nekde je trosku rychlejsi, v radu treba par vterin a nekde jako u toho GTA si toho rozdilu vsimnes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu