Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

zamrznutí konzole krátce po startu s hdd


reznik76

Otázka

Po naběhnutí konzole se objeví avatar , a následně v honzoli se ozve cvaknutí ( nějaké relé) a dojde k zamrznutí obrazovky a následně dojde k restartu, bez disku to naběhne bez problému, ale ta úvodní obrazovka s avatarem tam není, tak předpokládám že je na disku, neb ho vyžaduje k vytvoření avatara, tak by disk měl asi fungovat ? nemáte s tím nějaké zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

To cvaknutí se ozve pouze v případě že je připojený disk, ale jestli je to v té konzoli nebo v disku to fakt nevým, ale podle zvuku ten disk na začátku naběhne a nevim že by v tom disku bylo nějaké spínací relé. Také ta úvodní obrazovka s přihlášením na účet se načítá z disku, pokud ho odstraním tak ty informace tam nejsou, žádnou interní paměť to nemá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem ten disk připojil do PC a spustil xport360 ten disk to načetlo v četně položek, a tak jsem zkusil udělat zálohu, asi v půlce se to zastavilo kuli špatnému sektoru.

existuje nějaký způsob jak ten disk zkopírovat po položkách, předpokládám že ten vadný sektor je jenom v omezeném prostoru, a hlay budou v pořádku, v zhledem k tomu, že to asi pulku disku kopírovalo. možná by šel přeformátovat, přeskočit vadné sektory. ale rád bych z něj nějak zachránil data.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem tam dal jiný disk a OK. Ale takový dotaz, chtěl bych zkusit opravit vadné sektry, předpokládám že budu muset upravi disk zase zpět pro PC, ale je otázkou jestli pak na ten disk budu moc spustit nějaký program na opravu, nebo nejdřív zformátovat MBR , pak následně provést opravu, MBR vrátit ? bude to fungovat?  Jde mi o data která jsou na nepoškozené části disku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Upřímně bych spíš přemýšlel, jestli se ti to vyplatí 🙂 Teoreticky se vadné sektory opravit dají (software defacto "deaktivuje" ty špatné a data přesune do funkčních), nicméně stejně ti jednou disk odejde úplně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No mě jde spíš o určitou hru, disk jsem připojil k PC a spistil Party bufalo Explorer, a ta hra šla bez problému zkopírovat na disk, ale je otázkou zda by fungovala pokud bych ji nakopíroval na nový disk, ten disk je poškozen asi v místě nějakého butování nebo v oplasti avatara, kdybych věděl co mám smazat aby ten disk se nazaváděl a jenom zobrazil data tak by mě to stačilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem to vyřešil, tvůrci konzole jsou ♥♥♥i, stačí jeden poškozený soubor vadným sektorem, a přídete o všechna data a kupte si nový disk.

Stačilo ten soubor smazat ( adresář, nevím k čemu byl ale byl prázdný, pči vyhledávání na disku se to na něm vždy zaseklo), a problém vyřešen, obsah diku jsem mohl celý zazálohovat, jenom když na něj chci něco zapsat, tak to vněm po chvíly cvakne a zase se celý restartuje. ( stačilo napsat vadný sektor nejde číst nebo psát a ne hned schodit celý systém).  Nevým jak tato platforma funguje, ale o proti PC dost nahovno, když neumí tu oblast označi nebo přemostit, a znovu se pokouší do ní zapsat.

Bohužel jsem nenašel žádný scandisk co by si s fatx rozuměl navíc by musel asi běžet pod dosem, neb ho win. nevidí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu