Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vyplatí se počkat na slevy konzolí v rámci Black Friday?


Dammy

Otázka

Krásný den.

Od konce srpna si plánuji pořídit herní konzoli Playstation 4 Pro, jen nevím, zda-li čekat ještě měsíc na Černý pátek či zda koupit konzoli v normální slevě.

Právě na Black friday se v Americe lidi div neušlapou, aby shrábli co největší počet věcí za co nejnižší cenu, popřípadě už nakoupili vánoční dárky. Letos to je vůbec poprvé, co jsem celé léto pracoval ve Francii a něco málo si vydělal, a tak si chci udělat radost. Tento víkend jsem se koukal po různých webech a viděl slevy třeba z 10 499,- Kč na 8 499,- Kč, což už tak se mi zdá docela jako dobrá cena, nicméně se bojím, že kdybych konzoli koupil teď v rámci akce daného E-shopu (která trvá přesně do 4.11.), tak bych prohloupil, protože Black Friday je hlavně o elektronice a mrzelo by mě, kdyby třeba právě na PS4 Pro toho 29.11. naskočil vysokoprocentní sleva třeba z 11K na 7K, chápete..

Proto se ptám, kdo má s těmito obrovskými slevami zkušenosti, popřípadě jestli se teda vyplatí ještě ten měsíc počkat a nebo do toho jít teď. Mám dilema i z toho důvodu, že na některých E-shopech jsou ty ceny kvůli BF několik dní předem, některé si na to dávají pozor a opravdu to spustí jen v ten daný pátek.

Poradíte, kde se ty ceny elektroniky vyplatí nejvíc a jestli čekat? Jak říkám, nechci koupit zajíce v pytli, je to asi jen o tom hledání a zvědavosti.. Díky za všechny rady a tipy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Junior Moderators

Zdravím. Čekat se nevyplatí. Osobně na Černé pátky v ČR nevěřím, akce a slevy jsou minimální. U ps4 pro čekám max slevu na 8k. níž to nepude. Alza nabízí ps4 pro s hrou NHL 20 za 8500Kč. Hru prodej a dostaneš se na cca 7.7k a to ke slusna cena! Do vánoc daleko, než čekat radeji koupit ted a parit ps exlusivky jako uncharted, god of war... dneska jsou za par stovek a po dohrani je vklidu prodas dal. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Třeba ti pomůže tohle 😉

Jinak ten tvůj dotaz je jak z věšteckého webu a směřoval bych ho spíše zde 😂

 

Pokud bych měl stále čekat jestli nebude sleva na slevu tak dodnes nemám žádnou konzoli a hraju tak max piškvorky. 😉

Neber to prosím zle ale ten tvůj dotaz mě pobavil a pochybuju že někdo ví kolik bude stát PSko za měsíc či dva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Ono hlavně v naší super republice je pojem Black Friday jen pastva pro nenažraný prodejce, kteří uměle navýší cenu aby mohli prodávat se super slevou - 80% [emoji2]


Takže ve finále je to úplně jedno jestli koupíš teď nebo počkáš na nějaký Slevánoce nebo co to je [emoji6]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pro nákup PlayStation 4 Pro je nejvhodnější současná chvíle.... ovšem po zvážení všech proměnných, s ohledem na postavení Merkuru vůči Saturnu a s ohledem na vývoj ceny pohonných hmot může být stejně tak vhodná doba následující, která ve střednědobém horizontu, který může být delší než kratší, vykazuje jisté náznaky o vhodnosti či nevhodnosti takové premisy. 

Snad jsem ti pomohl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
V 30. 10. 2019 at 13:12, SAIXX napsal:

Ono hlavně v naší super republice je pojem Black Friday jen pastva pro nenažraný prodejce, kteří uměle navýší cenu aby mohli prodávat se super slevou - 80% emoji2.png


Takže ve finále je to úplně jedno jestli koupíš teď nebo počkáš na nějaký Slevánoce nebo co to je emoji6.png

Souhlas s tebou

jinak podle mně je v ČR Black Friday  jen výprodej Sypačovin kere nikdo nechce ,osobně na již zminěný Black Friday nekupuju nic

Beztak by to chtěl nejlepe zadara

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu