Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nefunkční disk


Mikhaell

Otázka

Zdravím,

 

stal se mi takový, řekl bych kuriózní problém se hrou. Konkrétně Fifa 20, kterou jsem kupoval na pobočce v Brně u Mironetu.

U stejného prodejce jsem kupoval hned na den vydání také hru NHL 20 a vše fungovalo v pořádku (až na jednu drobnost, která se netýkala funkčnosti tak to sem tahat nebudu).

Hru jsem běžně jako i jiné koupené na fyzické kopii rozbalil a vložil do PS4- hra se nainstalovala a tady se dostávám ke svému problému, proč vám sem píšu.

Při spuštění disku, hned při úvodním obrázku hra spadne s chybovou hlášku, že je disk poškozený, špinavý nebo vložen obráceně.

Když jsem disk opakovaně třeba i desetkrát 20 zkoušel spustit tak jsem se dostal přes úvodní obrazovku a hra dále normálně fungovala.

Dal jsem si víkend na to, jestli si to disk nebo konzole nerozmyslí, ale ne, problém samozřejmě zůstal a hru se mi asi jen 2x podařilo spustit, hru jsem tedy reklamoval a pán na pobočce mě samozřejmě od reklamace odrazoval, že ty disky mají dne takovou technologii, že je to prakticky vyloučené, aby se něco takového stalo a že nejspíš mám vadnou konzoli. Samozřejmě a abych to zkrátil, tak dopadla i reklamace- prý si mám zaktualizovat hru, nebo konzoli- když povím, že aktualizace probíhají automaticky, pán mi odpoví, že to nemůže posoudit 😄 . Všechny hry mi z disku fungují, jen tahle dělá tento problém, kde hru reklamovali, nevím, vím jen, že podle nich funguje. Celé to na mě z jejich strany působí, jako kdyby si mysleli, že jsem si to celé vymyslel a snaží se mě všemožně odradit. Stalo se vám někdy něco podobného, případně napadá vás jak se domoct nějakého pro mě dobrého výsledku? Děkuji za případnou radu.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Junior Moderators

Ahoj, zkusil bych:

Otestovat hru u nekoho jineho zda funguje.

V Jrc maj magickej uzdravovac cd/dvd/bluray za poplatek. 

Vic pritlacit na prodejce. kdyz to neni schopen posoudit sam at to nekam posle. uvadi zaruku i na hry tak at se stara. pripadne zminit stiznost na obchodni inspekci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hra se podle pána na prodejně posílá někam do Prahy k dodavateli. Možná by se mi podařilo sehnat někoho u koho to vyzkoušet, no.

Problém je, že mi tvrdí, že mám špatnou konzoli, protože dodavateli ta hra funguje.

Další sranda na tom všem je, že po dlouhém boji můžu mít maximálně hru za třetinovou cenu.

Magický uzdravovač slyším poprvé, ale rád bych to vyřešil s něma, neustoupím, když vím co jsem viděl. Mohu mít vadnou konzoli, když mi cca 7 her z disku funguje v pořádku, jen ta nová Fifa 20 ne? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj, pokud ti ostatní hry z bluray šlapů, jen fejfa ne, tak je problém u disku s fejfou. Tlačit na podejce, jak radí kolega zhůry zmínit čoiku, to většinou pomůže.

Jinak magický uzdravovač je kouzelný přistroj, který většinou obsluhuje zamaštěnec z jrc. Do jeho nemytých pracek dáš disk, on zajde za plentu, dá disk do mašiny a mašina sama od sebe odbrousí mikroskopickou část datové vrstvy blurejka. Pokud je blurejko poškrabané, tak díky tomu škrábance "zmizí". Pak by měla hra bez problémů fakčit.

Pozor ale, uzdravovač nefunguje na disky (blurej, dvd) které jsou buď prasklé, ať už od středu disku, nebo mají odštíplý kousek z obvodu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu