Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rozšíření paměti


Martinius75

Otázka

Zdravím, už mě došla paměť v xboxu (250 GB) a chci se zeptat na možnosti rozšíření. Zkusil jsem USB flashku 4 GB, s tím ,že na ni zkusím uložit nějaké Demo,ale v nabídce při uložení je pouze HDD,dá se někde nastavit,že se další stahování má nahrávat na flashku a né automaticky na HDD? V xboxu jsem flashku formátoval a je viditelná ve Storage. Xbox je neupravovaný,takže je možné vůbec rozšířit paměť,nebo by byla potřeba koupit nový HDD?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

díky za odkaz,ale nenašel jsem tam návod na to jak hru uložit na tu flashku. Ale myslím, že jsem našel jak z HDD kopírovat na flashku a naopak,vyzkouším a uvidím co to udělá.

Tak nějak jsem myslel,že když připojím flashku a dám stáhnout hru,tak že se mě to zeptá na to kam ji chci uložit,jako na začátku her u Save,tam se to ptá kam uložit a je v nabídce i ta flashka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak aktuální stav problému s pamětí je takovýto...

použil jsem flashku 250 GB, která se nechtěla načíst,byla exFat, tak jsem ji v programu předělal na Fat32 a ok,nalezena v xboxu.

Zkusil jsem jedno DVD nainstalovat na flasku,v pohodě to nabídlo a dokonce se to i uložilo,ale nejde to spustit,že došlo k chybě. DVD samozřejmě zůstalo v mechanice. Pokud smažu z flashky tu instalaci,hra jde opět spustit jakoby nic. Tak jsem zkusil jiné DVD a tentokrát šlo i spustit. Pak jsem přesunul z HDD na flashku jedno Demo a taky v pohodě,jde spustit i z flashky. Tak zítra zkusím přesunout další hry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu