Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

XBOX one s all digital - úplně ♥♥♥ otázky :)


J.A.Y.

Otázka

Ahoj,

děťátka dostaly pod strom all digital, já s tím nemám absolutně žádný zkušenosti, tak bych poprosil znalejší o pár odpovědí, s dovolením bych časem doplňoval:

Chtěl bych jim (a sobě) nainstalovat nějaký závodní hry. Máme koupenou nějakou Offroad buggy/ATV/moto, ale nic dalšího jsem na storu nenašel. Z 360 je dost kompatibilních her, tam by určitě něco bylo, ale to bude všechno na DVD. Je možnost dostat nějak hru na disk all digitalu? Externí mechanika - bude to spolupracovat? A když jo, jakou?

Zatím díky!

p.s. neslušný slovo v nadpisu bylo cenzurováno 😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
před 33 minutami, mirai_trunks napsal:

koupit ze store teď je spousta v akci. porad nevidim vyhodu kupovat all digital za stejnou cenu jak s mechanikou, ale budiz, kdyz je koupeno jiz.

za stejnou cenu z mechanikou?... all digital byl ted za 4litry, ale jestli je to pro tebe stejná cena 4000 nebo 5500 čili rozdíl dvanáct/patnáct set jak kolikrát vidím jak tam na těch televizích hážete dvoulitrama tak potom jo no...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

No jelikož máš alldigital verzi tak je ideální koupit ten GamePass nebo GamePass Ultimate ten je v akci za 26Kč na 3mesice na Storu jak píšou kolegové výše a kupuj hry v akci na Store, dají se pořídit kolem 100-300Kč starší skvělé hry, třeba Tomb Raider, Bioshock kolekce a podobně.

Akorát ten 60GB net budeš mit za pár hodin v dupě, hry mají tak 20GB+- některé i 100GB

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Koupit si verzi all digital a jeste kdyz mam net s fupem 60 gb, to nevim kde jsi nechal rozum, ale nesmutni nejsi jediny, ja mel dnes na prodejne lidi jako si ty asi takovych 6. Ted kupuji kredity na naplneni penezenky a nebo gamepassy. A i takovy co si k tomu koupily krabicovy hry a ted je chteji rozbaleny vratit, jelikoz je tam zkousely dat ale nepovedlo se jim to, protoze neni kam :D Hlavneze se usetri na internetu, na kamenne prodejne to mas treba sice o neco drazsi ale radi ti prodavaci poradi a na tohle te upozorni.

Tady mas kdyztak odkaz na kredity a gamepassy:

https://www.jrc.cz/digitalni-distribuce/c-10015392?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu