Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[Ukončeno] Last of Us part II Collector Edition


bohbar

Recommended Posts

Co třeba kdybys to prodal za 4500 + poštu? To je pěkná cena ne? Skoro jako v obchodě, kde bude po vydání dostatek kusů :-).

Nebo čím je tvoje edice lepší, než ty v obdodě? Dáváš k tomu něco navíc? Třeba sadu nožů z Alzy? Hrací skříňku z Xzone? Steelbook? Podpis herečky Elišky?  Odůvodni nám, prosím, proč vzít tvoji edici dráž, než se bude prodávat a než se během 3 měsíců vyprodají veškeré zásoby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uprimne, mam objednani za 4700.  Bez jakekokoli bonusu. Takze pod cenou prodavat nebudu. V tuto chvili lze objednat na netu pouze za 5300. K tomu jsem pripocetl skutecnost, ze stravim cas s vyzvednutim, zabalenim a odeslanim pres postu. Tot moje cena. Pokud chces diskutovat o cene, jsou od toho soukrome zpravy.

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pak tedy nechápu, proč si děláš tu starost s balením a běhám na poštu, když můžeš objednávku zrušit nebo přenechat někomu jinému 🤔. Zapomněl si na kusy na Alze za 4690 a jrc, kde zůstanou nevyzvednuté objednávky za normální cenu. Ber taky v potaz že tu sme slušní lidé, kamarádi a sběratelé a překupníky tu tuze nemáme rádi 🧐.

Ma ucta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu