Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[Ukončeno] Last of Us 2 - sběratelská a speciální edice


Martinoslav

Recommended Posts

  • Moderators

Já a @Kamel máme každý dvě předobjednávky na sběratelskou edici, jedna u JRC, druhá u Alzy. Brát budeme samozřejmě každý jen jednu, druhou bychom mohli přenechat někomu, na koho se v předobjednávkách nedostalo. Pochopitelně ani jeden z nás nechce žádné “židovské” odstupné, ani jiné podobné nesmysly, přenecháme za cenu, za kterou se v tom konkrétním obchodě prodává.

Také budeme oba mít na prodej speciální edici, z Alzy. Sešlo se to tak, že oba chceme jen ty dárky, které k tomu Alza dávala, spciální edice jinak bude netknutá, nerozbalená a necháme ji oba za adekvátní cenu, když je bez téch dárků (rozumněj - menší sleva). 
 

Bude-li mít někdo zájem, nechť se ozve přes SZ mně @Martinoslav nebo @Kamel

🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám objednáno normální edici na alze přes nějakou tu skupinovou slevu. na kolik u vás vyjde ta specialka? Ze bych to kdyžtak zrušil :D A když teď tak premyslim tak jsem se snažil objednat collectorku a bohužel jsem to nestihl jak to je s předáním? Dá se to poslat na jinou pobočku nebo si to musím vyzvednout u vás?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu