Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nioh 2 - upgrade zbraní, armoru a Special Effects


Sukacek

Recommended Posts

Ahoj, prosím Vás o radu jak upgradovat zbraně a zvyšovat u nich i u brnění sloty na special effects.

Hru už jedu na NG+, upgrade zbraně ze 160 na 160(1) atd jsem pochopil, využil sem i funkci Temper kde sem si u Odachi dal A- do síly a staminy, ale Odachi mám jen 5 slotů na Special Effects a rád bych ji rozšířil až na těch 7. Sledoval jsem různá videa na YT, kde zmiňují, že musím najít zbraň s oranžovým značením, mít na ní 100% Familiarity a pak že to půjde. Takovou zbraň - meč 160 level sem našel, ale v SOUL MATCH mi to žlutou vlastnost nepřidá. Už fakt netuším co udělat.

Děkuji za každou pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Ahoj všem, pořád hraji tuhle hru a snažím se o platinovku, tak se k ní opět vracím a potřeboval bych prosím pomoct. Hru jsem již dohrál, z ní platinovku mám, teď sem dohrál i DLC, ale jedna z trofejí v něm je projít hru na obtížnost Dream of Daemon. První svět sem ještě jakžtakž prošel...Problém je v tom, že mám strašně malý damage. Normální nepřátele ještě umlátím, ale těžší a hlavně bosse to je utrpení. Používám odachi a u bosse když udělám moonlight snow tak mu seberu snad jen 6mm zdraví, no hrůza.

Zbroj používám Moonplayer komplet, vesměs všechno mám na 170(+15), vše zelené, odachi 170(+120) damage 2620. Level 320 (99 strenght, 99 stamina), zbytek přesně nevím jak rozdělit. Ninjutsu a onmyo nevím co vyrobit, aby to bylo efektivní.

Videa na YT tam na sebe nahážou kouzla apod. a pak párkrát seknou a boss je mrtvej, ale s tímhle bych ho zabíjel snad týden :( pokud ještě někdo hrajete Nioh 2 a poradíte, budu rád.

Ještě sem myslel přejít na zbraň splitstaff a zbroj Benkei jestli by to bylo lepší než odachi.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu