Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Praskání v TV


Marr

Recommended Posts

Ahoj, před pár měsíci jsem si zakoupil novou televizi Samsung "55, bohužel po velice krátké chvíli v ní začalo jakoby praskat. A to velice hlasitě, je to velmi otravné a u výrobku za 16 tisíc korun si nepředstavuji, že po několika týdnech užívání se objeví vada, jež brání bezproblémovému používání. Děje se to při zapnuté i vypnuté TV. Pročítal jsem všechny ty internety, dokonce jsem volal na podporu, kde mi řekli, že praskání není závadou, ale jedná se o rozpínání a smršťování materiálu, který se zahřívá od zdroje. Máte někdo podobnou zkušenost? Stojí za to uvažovat o reklamaci?

Ještě dodám, že televizi mám postavenou u okna, nevím, jestli na to může mít vliv i tato skutečnost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přijde mi to jako normální věc. Šasi TV jsou z plastu a při zahřátí dochází k rozpínání a smršťování v nepatrném poměru, takže TV si přirozeně sem tam lupne. Pokud ti na telku od okna svítí sluníčko, tak to taky není uplně dobrá věc, sluneční svit ti může po čase krásně vyšisovat barvu či v extrémníém případě poškodit nepatrně plast.

Každopádně reklamaci ti na lupání TV neuznají. Z mé zkušenosti po pár hodinách hraní a vypnutí TV to prostě sem tam lupne. Záleží také jak třeba ve výrobě dotáhli šroubky. Být tebou bych tomu nevěnoval pozornost, určitě ti nebrání užívání okolnost občasného zapraskání.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu