Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 Slim 4GB Kinect pro děti: co s ním dnes?


ConnorX

Otázka

V konzolích se moc nevyznám a i když jsem zdejší fórum pročítal, tak si jistý nejsem a prosím o radu co s níže uvedenou konzolí dělat a kterým směrem se vydat, abych z ní pro děti vytěžil maximum bez velkých nákladů. Děti nejsou žádní velcí hráči a kdyby byly, tak mají i PC.

Jde o 9 let starý Xbox s kinectem na kterém občas hrají děti pár her co mají, hlavně Minecraft a Rayman.

Je to konkrétně: Xbox 360 Slim model 1439, 4GB, bez HDD, dashboard 2.0.17511.0, zatím sice neregistrováno na Microsoft Live, ale mám na svém MS účtu k dispozici Xbox Live Gold předplatné na minimálně 1 rok.

 

Napadají mě 2 možnosti co s tím dělat:

1) přidat interní disk (tedy šuplík + hddhackr úprava ntb disku co mám), aktivovat Gold předplatné a vystačit si s tím co nabídne “Games with Gold”, hrát dema a sem tam nějakou hru koupi v bazaru

2) přidat interní disk a shánět se po RGH hacku (jestli to dnes ještě někdo dělá a jde to nevím), který mi umožní hrát pirátské hry z hdd, ale oželet předplatné a připojení do Live kvůli banu… 

 

Co byste s xboxem dělali na mém místě? Co vám připadá rozumnější? Je něco co jsem přehlédl nebo nedává smysl?

 

Děkuji za tipy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 1
  • Junior Moderators

Tak záleží conchceš. 

Pokud jde o hraní ma kinectu tak xbox 360 je aktualne nejlepsi (a popravde jedina) volba. Tady bych koupil par her z bazaru primo na kinect a pripafne resil to RGH.

Kdyz kde jenom o hrani, nevim kolik her z goldu na ucte mas pripadne kolik jich jeste MS bude pridavat. 

Osobne bych prodal tu 360 s kinectem( porad je zajem myslim veliky), koupil jete xbox one S( s prichodem nove generace budou k diapozici myslim) a zaval vyuzivat xbox game pass. prikup jeste rok goldu a za pakatel to upgrafujes na gamepass ultimate a mas na 2 roky po starostech s kupovanim her. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky moc za radu.

Na účtě nemám nic a xbox jsem na Live nikdy neměl, těch pár her co mám jsou na DVD. Kinect je fajn, ale řekl bych, že prvotní nadšení z něj už vyprchalo a důvod je hlavně ten, že před hraním s kinectem je třeba udělat prostorové úpravy v místnosti a do toho se mě ani dětem kolikrát nechce a tak radši vezmou ovladače a hurá na minecraft. 🙂 Je to hlavně pro děti a ty zatím nejsou moc náročné. 🙂

Ta výměna za vyšší model mě nenapadla a určitě stojí za zvážení, využil bych tím mnohem víc ta předplatné, které mám k dispozici.

Do té doby než to vyměním tedy asi mohu vklidu updatovat dashboard na poslední verzi a připojit xbox k MS účtu? A dát dovnitř HDD upravený v hddhackr? To asi není momentálně nic proti ničemu i kdybych se náhodou později rozhodl pro RGH?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

můžu se lehce záháčkovat s podobnou otázkou?

Děcka mají zrovna tento xbox 360, pořídili si hru need for speed rivals která chce 1,6 gb místa, volné místo tam jen něco kolem 2,8 gb a stejně hra nejde spustit.

čím to je případně jak se dá upravit aby to šlo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu