Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sluchátka pro Xbox series


CSR

Recommended Posts

Bohužel vzhledem k tomu že má televize nemá Jack. Tak začínám řešit jak připojit sluchátka k xboxu series X. Co jsem zatím hledal na netu tak z toho moc chytrý nejsem. Jde koupit usb sluchátka a připojit je rovnou do konzole? Eventuálně má někdo vyzkoušená nějaká taková? Našel jsem pak že vyšli přímo pro xbox series spojené nějakým protokolem ale ta cena my přijde trošku mimo. Děkuji za tipy a rady. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den, u mne to se sluchátkama není také jednoduché. Chci se optat, když zapojím sluchátka do ovladače, tak by měl jít zvuk pouze ze sluchátek ne (stejně jako když připojím sluchátka do notebooku)? Mne jde zvuk jak z TV tak i ze sluchátek ve stejný čas... Podpora microsoft mi doporučuje restarty atd, vše k ničemu..

Díky

Nebo je nutné zvuk ztišit na televizi? to je řešení jak za krále klacka nicméně, i notebook za 5000 Kč když zapojím sluchátka vypne reproduktory.

našel jsem toto pro Xbox one:

  • You might also have game audio coming from your TV. If you don’t want to hear the TV, simply turn down the volume on your TV. (When you plug a headset into the adapter on your controller, sound from the TV is not automatically muted or adjusted.)
  • When you plug a compatible headset into your Xbox One Wireless controller, chat audio through Kinect is automatically muted.

I also hear audio through my TV

The Stereo Headset Adapter doesn’t know if you’re using your headset just for chat or for all audio, so TV audio is not automatically muted when you’re using the adapter. You must manually adjust your TV audio volume.

 

Hope this helps!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 6 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu