Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém po výměně hdd


vejlupek

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

..prostě jednoho krásného dne jsem nemohl zapnout hru na ps4-večer vše šlo-tak jsem zavolal do opravny v Opavě kde dávám vše možné jestli by na to koukli-zátím vše opravili-pc,notobook,telefon...-když nemám křídla tak samozřejmě  nelítám a tudíž když něčemu nerozumím tak do toho nevrtám....druhý den volali že je to opravený-vyměnili vnitřní disk-dali tam nějaký hybrid mezi normálním a ssd---SSHD seagate-platil jsem dohromady 1500 a vše OK.....za pár týdnů dal vše vnoučkům a koupil ps5....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no já jenom reaguji na to -co se s tím vše má dělat-vytvářet složky ,nahrávat z flešky...a stejně to nakonec napíše chybu a ještě v němčině....a za tu práci si vlastně vzali pár stovek-ono přehodit ten disk fyzicky- to udělá kdekdo ale to ostatní okolo zas tolik lidí ne...navíc vím že mi volali kolik do toho chci strčit peněz  protože ten disk který tam původně chtěli dát nikde nebyl....ale vidím že na to máte svůj názora že jste tudíž osoba znalá.....držím palečky....:rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ta chyba znamená, že ten novej holej disk nejde inicializovat, protože konzole nevidí systémový update na flashce, který k tomu potřebuje.  Takže chybný stažený update (musí to být ten větší,reinstalační má běžně kolo  1GB), špatně připravená adresářová struktura, nefunkční flashka apod.Všechno je to i v tom vortex návodu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

tak kdyz ti to nejde udelat bude chyba nekde jak to vsichni zname. je stul a pak je zidle a tak nekdy na pul ceste:)) 

 

Zerty stranou, jak pisou panove nahore, vhodna fleska, dobre zasunuta, sformatobana a zen nejvetsi soubou co lze ztahnout. delal jsem to n-1x a fungovalo..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu