Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

silné hučení u ps4 slim


Robin547

Otázka

Ahoj, dnes mi došla nová konzole ps4 slim, na nic si nemůžu stěžovat, konzole jede v pohodě a reaguje rychle, až na ten ohromný hluk :/ zapl jsem první staženou hru, a když jsem byl v prvním tutorialu tak to začalo hucet jako by to mělo odletět na Mars. Šlo to slyšet i přes zavřené dveře dost dobře, nevíte jak ten hluk nějak omezit? nebo aspoň zmírnit? děkuji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

no ..předpokládám že máš konzoli na vhodném místě a kolem sebe má volný prostor....svoji ps4 jsem když jsem sehnal ps5 dal vnoučkům a oni ji strčili do takové přihrádky v televizním stolku která byla těsná a vzadu uzavřená...takže pak Ps4 se kterou nebyly nikdy problémy pak i sama začla vypínat-asi tím teplem--ventilátor jel pořád a vlastně jenom nasával stále teplejší vzduch a nechladilo to.....když se konzole dala jinde tak byl klid.....já měl ještě tu ps4 na takových  1 cm vysokých gumových válečcích/ne tvrdá guma/ protože to dost teplilo dospodu a dřevo na které to leželo bylo dost teplé..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu