Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

převod PS5 dat do nové PS5 konzole


Jan Krejčí

Recommended Posts

Zdravím, chtěl bych se zeptat zda-li je možné uložit své herní data na USB disk z PS5, kde je vícero účtů a převést je na jinou PS5 konzoli.

Pokud konzoli zapneme, tak se rozsvítí modré světlo a konzole pípne, po dvou sekundách světlo zhasne a konzole se nezapne. Pokud ji takto zkusím zapnou cca počtvrté, tak naskočí. Volali jsme na podporu Sony kde nám řekli, že při reklamaci vymění celou konzoli. Což by znamenalo ztrátu všech dat.

Našel jsem v nastavení - systém - software - zálohovat a obnovit, že opravdu mohu na flashku data převést. Můj problém ale je, když data převedu, tak předpokládám že se převedou ze všech účtů, které na konzoli jsou. Pokud to tedy udělám a všechna data se mi na ten USB disk převedou a dostanu po reklamaci novou PS5 (kde se přihlásím na všechny účty, které jsem měl na původní PS5), jak bude USB vědět jaká data patří jakému účtu? Všiml jsem si , že v uložišti, pokud půjdeme do herních dat, tak oba účty ukazují 19,4gb (celkové herní data co v konzoli jsou), pokud je rozkliknu, tak má každý z účtů jiný počet dat (když všechny účty sečtu, tak mi vyjde 19,4gb).

Jak to tedy pozná, jaká data chci z USB na jaký účet? A bude to vůbec fungovat? Někde jsem totiž četl, že to někomu napsalo, že nemůže převést data z USB, protože je to z jiné konzole PS5.

Děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu