Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RDR 2 a jazyk titulků


lape

Recommended Posts

Zdravím

Zřejmě budu za blbce,ale přesto se zeptám na jazyk titulků u RDR 2. Jde o to,že jsem objednal pro synovce tuto hru jako dárek a po převzetí jsem si všiml,že popisky na krabici jsou v Němčině,i když prodejce má na stránkách hru s Anglickým popisem na krabici.Není to doufám,jen Německá lokallizace,ale půjde to pak přepnout do Angličtiny? Xbox One tady nemám abych to případně zkusil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, pokud tedy dárek nějak nespěchá, hru bych radši vrátil ve 14denní lhůtě a objednal někde jinde. Německé verze by sice měly mít aj anglickou lokalizaci, ale třeba italské ji leckdy nemají. Navíc na sasské krabičce i discích jsou pro mne naprosto nevzhledné velké označení věkové přístupnosti hry.

Btw není někde zezadu krabičky napsané jakou lokalizaci eště hra obsahuje?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak velikost označení věku je nepodstatný detail.Nikde na obalu není nic o jazykových verzích.Na zadní straně jsou tak malá písmena,že se to ani nedá přečíst,ale ani za pomoci lupy jsem tam nic neobjevil.Všude jsou jen odkazy na rockstargames.com ohleně technické podpory.

Tak jsem ještě napsal dotaz prodejci a odpověď od něj kopíruji a je teda fakt,že kód na hřbetu je jiný,než na zadní straně:

Dobrý den, Naše hry máme v různých obalech, na vámi zvolený jazyk to ale nemá žádný vliv. Důležitý je kód, podle kterého hry třídíme, a víme tak o jakou jazykovou verzi se jedná. Tzn. i když bude na obale uvedena například polština, angličtina atd, rozhoduje číslo kódu, který je uveden na hřbetu hry. Tato hra je v angličtině.
 
 
 
 

IMG_20220926_105855.jpg

IMG_20220926_105900.jpg

IMG_20220926_105908.jpg

IMG_20220926_105913.jpg

IMG_20220926_105917.jpg

IMG_20220926_112727.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu