Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Koupím - hacknutí Nintendo Switch OLED (HW banned) modchipem V4 (typu HWLFY)


Honza3131313

Recommended Posts

Zdravím, povedlo se mi bohužel nechat se zabanovat na mém Nintendo Switch OLED (Hardware ban na zařízení a hledám někoho, kdo by byl schopný mi do OLED připájet modchip na hacknutí konzole aby byla znovu plně funkční (pravděpodobně modchipem HWLFY V4 https://www.aliexpress.com  /item/   1005003995859199.html   (URL bez mezer). Jedná se o mikropájení a můžu dodat i videonávod k tomu jak na to krok za krokem (z jednoho hodně detailního zdroje + co vše je k tomu potřeba). Udělal bych si to sám, ale bohužel na to nemám potřebné vybavení. Pokud máte mikroskop pro pájení a držák pro uchycení tištěných spojů tak výhodou. S pozdravem H.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, Modchipem jde úplně HW ban obejít, minimálně z dostupných informací co jsem pohledal to tak chápu. 

To, že lidé hackují Switch modchipem za účelem "odemknutí her" je jeden důvod, ale modchip je údajně řešení právě i na HW ban, jen to není tak časté. Modchipy v sobě obsahují firmware, který dokáže "obejít" boot původního OS. S HW banem jde konzole používat jenom oldschoolově kde lze užívat koupené fyzické cartridge hry, které se do konzole vloží, ale stále je tam problém s tím, že jsou zamčené updaty na Switch.

Nadcházející herní tituly (jak už je známo), tak semtam potřebují kompletní update Switche a ten se s HW banem také zamkl. Takže modchip je jediná a poslední naděje. 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

Tomu, bohužel, nerozumíš úplně správně: Bany rozhodně Modchipem (a ani žádným jiným exploitem) obejít v současné době nejdou.

Modchip sice dokáže obejít nabootování neupraveného HorizonOS (funguje stejně, jako exploit u konzolí V1 - viz návody na CFW tady na fóru, které jsem psal), ale HWID bany (které znepřístupní přístup na Nintendo Switch Online) neobejdeš. Můžeš sice smazat/změnit HWID své konzole, ale po této změně tě to vůbec online nepustí (a to je v pořádku - kdyby tě to pustilo, dostal bys stejně ban).

Ve zkratce: Jakmile jednou dostaneš ban, nemůžeš ho obejít. Možná to někdy nějakým způsobem půjde (i když si to - vzhledem k šifrování HWID na straně serverů Nintenda - nedokážu představit), ale ani HWFLY či jeho kopie ti k tomu nepomůžou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu