Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Začínáme na XBOXu


Madoxxx

Recommended Posts

Zdravím a předem se omlouvám za zřejmě úplně blbý dotaz, ale prozatím nemám žádné zkušenosti ohledně Hraní her a toho všeho okolo. Koupil jsem pro syna Xbox S a příští víkend mu ho chci předat k narozeninám. Do té doby bych rád zjistil co a jak. Co dělat po zapnutí a základním nastavení Xboxu, abych si mohl zahraát nějakou hru?? Je možné zahrát něco zdarma, nebo musím hned na začátku koupit nějaké předplatné či hru? Předem děkuji za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

Mrkni prvne sem https://xboxweb.cz/xbox-one-manual/ , je to sice o Xbox ONE, ale spousta z toho funguje i na Xbox Series.

Hlavne musíš vytvořit Microsoft účet či se na konzoli přihlásit pod již existujícícm Microsoft účtem. Třeba mužes použít tvůj, co používáš ve Windows 10/11. V tom zmíněném článku se podívej do kapitoly "První spuštění". Jestě se priprav, že konzole si při prvním spuštění stáhne i update, což klidně může být i 1GB. Pokud máš možnost, udelej prihlašení a stažení update "dopředu", tedy s předstihem tak, abys , až budeš předávat synovi konzoli, mohl rovnou hrát.

 

Co se tyce hrani, tak ano, spoustu her free2play her si muzes zahrat. například World of Tanks a World of Warship. Každopadně ti doporucuji udelat onu moznost, kdy 3 roky Gold členství prevedes za 26Kc na 3 roky Ultimate Game Pass. Tak budes mit nejenom Gold pro online hrani, ale hlavne knihovnu her a prakticky už nemusíš další kupovat. Kdybys potřeboval levny Gold, tak jsem k službám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu