Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS3 první banny?


RadaR

Recommended Posts

Alright, due to my little brothers stubbornness I think I just got banned from PSN. My brother played blackops online all day while I was gone (I told him not to btw) and when I got home he told me that whenever he logs in to my PSN account, it wont let him play games. So I tried it myself and my friends list arent showing up nor my own profile... and when I tried to play a game while signed in to PSN it boots me back to the XMB saying trophies or something blah blah blah couldnt be loaded. I disconnected my PS3 off the internet for now and havent done any further testings but BE WARNED they might be kicking people off PSN already. I will post more details tomorrow. PS I didnt get a chance to use one of those cleaning(non detergent) apps so I'm not sure if they're ban proof. bawling.gifbanghead.gif

I have had the same problem occur. This is my story.

I was playin heavy rain on a wednesday all day then my ps3 yloded. The next day i reflowed it, and beat heavy rain that night. That friday, the nextday , i played siren all day and it was working fine.

All of a sudden on saturday night, none of my backups work (that are mine) cept siren in jailbreak mode. I get the trophy could not sync error for vanquish and heavy rain. Bayonetta would just not load. I am on 3.41, so i tried all my psn games (mvc2, castlevania sotn, and others) that i bought a long time ago. Some of them say to log into psn to reactivate, and mvc2 and other games show up as demos.

I had come to the conclusion my account bricked ( it didnt work on another ps3, that is jailbreaked and no internet access)

How i solved my problem is i just made a new account and my backups that i own would work, and everything fine (cept the psn games that i bought)

It still sucks since a lot of saved data on my main account i cant transfer to another account on my ps3 cuz its protected ( so f**kin stupid that they protect the saves)

The only hint i think couldve happened is that they bricked/blocked my account or did something to my ps3. I dont remember but i think i tried using the internet browser on that thursday or wednesday and the ps3 froze in jailbreak mode. I always had internet connection on wifi but i think i took it off. Sony probably banned the account, i have no clue what happened. (it wasnt the payload or jailbreak method)

co si o tom myslite? mate nekdo podobny problem jako tihle dva useri?

(prevzato ps3hax.net "comments"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

... Poznaji ze mas CFW :(..

Jak myslíš, že to poznají?? Pokud nemají k dispozici log, kde cca před 14 dny měl každej puštěnej Mulitmana aatd.. tak snad ani nijak nemůžou ne?

Jinak já se banu nebojím, když to je PSN acc only.. Kdyby to byla celá konzole, to by byla jiná..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo,ale jinak na PSN krom online hrani skoro nic potrebneho neni.

Dema - Maly zlomek ke stazeni , PSN hry slabej odvar a vetsina her co za neco stoji tak se jedna pouze o Full hry,ktere si clovek musi koupit.

A o plnych ps3 her nemluve.Online tedy ozelim a uvidime do budoucna co se potvrdi a jak to vsechno jeste bude :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak myslíš, že to poznají?? Pokud nemají k dispozici log, kde cca před 14 dny měl každej puštěnej Mulitmana aatd.. tak snad ani nijak nemůžou ne?

Jinak já se banu nebojím, když to je PSN acc only.. Kdyby to byla celá konzole, to by byla jiná..

myslis si ze tam maji jen ten log? o tom pochybuji... :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sony je proste v ... a jednoduse nema na to jak tohle vsechno zastavit jediny na co se zmuze je DRM ochrana / nebo jaky to ma nazev.

Jasne ucinost bude pouze na PSN online hrani ,ale to je tak vsechno a kdo bude chtit hrat treba hokej,fotbal tak si hru jednoduse koupi ,ale jinak hry se budou hrat offline pekne dal a kdo vi ,ktreba se nabouraji i nejake ty servery a hrat se pujde dal a dal.

To je porad dokola a jediny co me na JB a CFW stve jsou CHEATY a magori co je pouzivaji do strilecek a jinych her ... nevim proc porad musi nekdo podvadet a nehrat ferove !!! ( Call of Duty me fakt stacilo !)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chte ,nechte tohle prijit muselo a pokud se to potvdi,ze se budou u her muset davat CD keye ,ale nic na tom nezmeni fakt,ze se key bude pouzivat i u online hrani a kdy jeden kod bude vytvoren pro urcity typ HRY a key se musi schodovat s hrou.

Jednoduse se pak nemuze online pripojit stejne DVD s hrou online.Tohle je jedine reseni jak tomu zabranit.Urcite si nemyslim,ze by offline hrani neslo tohle kluci zmaknou,ale online hrani zrejme rezko ... nebo si nejsem jistej,ze bych mohl hrat Fifu 11 na PC online,kdyz to po me taky chce cislo ,ktere neznam :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro online hraní preferuju originálky.. Člověka to o to víc baví a hlavně když si něco koupím není to jako na PC ... Kde si všecko člověk stáhne a zapaří .... Stojí to zaprd ... Ale zase uznávám není tolik peněz abych neustále kupoval nové hry a vrážel jen do toho .. Proto možnost zahrání si i jinak občas jako je nejspíše tato metoda se mi jeví taky celkem fér .... A když mně hra chytne ? A budu chtít hrát online ? Klidně si ten originál koupím :)) a myslete si o mně co chcete ale já sem si PSko koupil hlavně kvůli NHL tak todle už myslím vážně :) ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja v tomhle vidim potencial JB a celkoveho HACK ... zahrajeme si hru libi ?? Chce me ji a budeme hrat online ? Fifa ... ano koupim origos a jedu.Proste podporovat neco co je ok ,nez kdyz si zahraju neco co ma hodnoceni 10-10 a ona je to nudna kravina jen umele recenzenti vytazena.Jsou proste hry co za to zaplaceni se vyplati koupit.Jediny co se me tedkom na fife nelibi je placeni 205 kc na 30 dni mesiccne aspon jsem to tak pochopil.A taky uz neni lidi doba,aby si clovek mohl az tak kupovat hry.Nekdo ma rodinu,skolu a praci ,ktera neni az tak suprove placena.Kdyby ty hry staly min ... urcite by si dost libi normal hru koupilo ... ja si treba koupil za 300 kc little big planet.

Hra ktera je proste super a chtel jsem ji mit origos.Tak kdyby cena tech originalek byla okolo 300 Kc urcite bych si koupil originalni hru nez ji stahl ,ale pristup tehle firmy Sony je stale v prehistorii ,kdyby sli radeji s cenou dolu.Nedivim se pak,ze iPhone skveta kde jsou pak ceny aplikaci her za prijatelnou cenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však já si taky kupuju originálky, v úterý by mi měla přijít RE5:GE.. Díky tomu JB si můžu vyzkoušet některý hry a na základě toho si pak rozmyslím, jestli to má cenu časem kupovat nebo ne.. Protože dávat +1000,- za hry je dost, samozřejmě každej jsme finančně jinde. To si radši počkám a pak koupím z druhý ruky za 300,- a jsem šťastnej.

Ono kdyby tolik nemr***i na PS Store, kde bych si mohl stáhnout dema.. např. Need for Speed Hot Pursuit - Zdárná ukázka toho, že bych koupil zajíce v pytli. Nikde není demo a jak si to mám v rámci PS3 vyzkoušet? Ta hra mě absolutně nebaví. (Ikdyž v některých případech ty demoverze nevycházejí záměrem od výrobců.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu