Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pálenka


Domingster

Recommended Posts

Zdravím, tak si říkám. Co by udělal Playstation 3, kdyby byla stáhlá hra a já bych jí vypálil na Blue-Ray? Fungovalo by to nebo ne? Jednalo by se o přímou PS3 hru žádné ISO a podobně. Tento dotaz je čistě objektivní. Jentak mě to napadlo. Tak se chci zeptat jestli už to někdo z vás zkoušel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jsem samozřejmě zkoušel připojit externí bd mechaniku s vypálenou hrou, problém je, že ps3 zařízení vidí, ale nezobrazí, v okamžiku kdy nějaký filemanager dokáže zobrazit a pracovat s externí bd mechanikou je vyhráno. Vypálený divx filmy na bd mediích fubgují, stejně jako fotky hudba atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky by mě tahle problematiky moc zajímala, v práci sem si pořídil BD mechaniku :) Problém je v algorythmizaci ochrany herních disků kterou kontroluje mechanika při vložení disku. Bohužel dodnes neexistuje soft (na internetu se sice píše něco jinýho, ale ty programy jsou scam) kterej dokáže hru zkopírovat i s ochranou. Chtělo by to jako existovalo v začátcích DVDček AnyDVD tak něco podobnýho pro PS3 hry. Bohužel sem nic takovýho nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu