Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Webový projekt pc-portal.cz hledá administrátory, grafiky, seo experty a moderátory!


Prachy

Recommended Posts

O co se jedná?

Jak jste si již asi všimly rozjíždíme webový portál , který se zabývá Hardwarem, Softwarem a počítačovými hrami. Jednalo by se o dlouhodobý rozsáhlejší projekt , který by nesloužil pouze jako zdroj novinek , ale také jako uživatelská komunita a součást denního virtuálního života. Plán portálu by byl jasný! Přilákat na web za neurčitou dobu co nejvíce spokojených čtenářů a uživatelů , kteří by rozšířily komunitu. Nejde mi o nějaké kopírování ostatních webů, textů, grafiky či jiné cizí práce…Portál bude podložený na vlastní tvorbě! Kdo nedokáže napsat nějaký souvislí článek bez gramatických chyb ,kopírování či jiného odcizení obsahu nemusí následující řádky příspěvků vůbec číst. Může je ignorovat a věnovat se jiné pro něj užitečnější práci například (učení Českého jazyka).V tomto projektu nejde o počet příspěvků či o to kolik tam toho naflákáme jde o to ,aby bylo vše kvalitně odvedeno a uživatel či návštěvník ,který si článek přečte měl dobrý pocit že neztrácí zbytečně čas naopak, aby se cítil že se dozvěděl něco nového, pobavil se při čtení a nebo jenom prožil kvalitní část dne s naším portálem. Samozřejmě, že některým čtenářům (gurmánům) nestačí pouze kvalitně odvedená práce při psaní článků. Považují totiž za důležité i celkový dojem , který s portálu mají a proto vše musí přesně ladit kousek na kousku logo na logu pixel na pixelu. Takže jak již asi vyplynulo tak je jasné, že důležitou roli v tomto projektu bude hrát také grafická stránka webu. Web bude velmi rozsáhlý jeho součástí bude také velmi rozšířená komunita (Velmi rozsáhlé fórum ,budování uživatelských profilů, možnosti jako jsou například odeslání článku nebo odkazu přímo k nám do redakce a mnohem více věcí).Postupem času by si uživatel mohl vytvořit i vlastní blog do kterého by mohl psát co se mu zlíbí samozřejmě že by nemohl na portál psát věci neodpovídající zákonům České republiky případně Evropské Unie. A víte co bychom potřebovaly až bude web, grafika, fórum, design, styly, příspěvky prostě všechno naladěno? Vás návštěvníky kteří by nás navštívily prohlédly si web, přečetly články, okomentovaly, přispěly svými názory…A proto web potřebuju další důležitou věc a to návštěvnost! A aby měl web návštěvnost tak na něj musí samozřejmě chodit lidé, proto potřebujeme někoho kdo ovládá seo optimalizaci webů ( katalogy, výměna odkazů, vyhledávače).Portál bude stavěný na doméně druhého řádu a to na .cz již je zakoupena doména www.pc-portal.cz a nyní sám ve svém volném čase překopávám web. Pro každého kdo by se do projektu zapojil můžeme nabídnout V.I.P výhody (e-mail:neco@pc-portal.cz, triko s logem pc-portalu/ve výrobě, označení jména červeným nebo modrým písmem s vlastním uživatelským titulem, vaše jméno se zobrazí v patičce webu).No nebudeme tu pouze rozepisovat odborný inzerát na hledání pomocníků, ale přejdem rovnou k věci. Koho to tedy vlastně hledáme?

Administrátor:

Správce webu starající se o uživatelskou komunitu ,píše články, stará se o to, aby web běžel tak jak má. Tento člověk je velmi důležitý a je pravou rukou hlavního administrátora, který v něj musí mít stoprocentní důvěru.Na tuto pozici se musíte dostat s přesvědčením a musíte mít nějaké reference z vašich minulých moderátorských služeb.Byl bych rád kdyby ten kdo se hlásí na administrátora webu za s sebou měl minimálně jeden nebo dva úspěšné webové projekty.Samozřejmě není to nutností, ale při podání přihlášky na tuto pozici je to veliké plus a výhoda před ostatními.Jako normální člověk jsem ochoten akceptovat i váš soukromý života takže stačí, když se o web budete pravidelně starat přispívat na něj a občas vyřídíte nějakou tu žádost co byla poddaná.

Co musíte splnit pro přijetí na flek Administrátora?

-Musíte být spolehlivý

-Plusem jsou nějaké ty zkušenosti

-Samozřejmostí je dobré a spisovné vyjadřování

-Hlavní je, abych ve vás viděl důvěru na kterou se můžu spolehnout

-Přístup k internetu minimálně: 3-4 hodiny denně (není podmínkou, ale je to přilepšující okolnost)

-plusem je znalost anglického jazyka

A co by to obnášelo?

Tento flek by obnášel kompletní znalost redakčního systému Joomla 1.5 přes který je celý projekt stavěn. Administrátor se musí vyznat v diskuzním fóru, musí být aktivní a jaký-koli problém ihned vyřešit, slušně komunikovat s ostatními lidmi, být zdvořilý a přívětivý. Občasně na web přispět nějakým článkem nebo svou zkušeností.

Výhody administrátora:

Vlastní e-mailová schránka admin@pc-portal.cz (10 GB prostor), přístup k datům od webu , možnost zviditelnění (uváděn v patičce a ve všech oficiálních dokumentech).

Moderátoři:

Úsek lidí bez kterých by web neměl šanci.

Moderátoři poctivě píší kategorii kterou si zvolí nebo jim je přidělena. Mají právo na libovolný obsah , který sepíší. Články se ovšem musí psát důkladně.Minimální požadavky pro články jsou:

Prewiew:

-minimálně 500 slov

-podrobné sepsání daného témata

-minimálně dva obrázky

Recenze:

-minimálně 2000 slov

-velmi rozsáhlý a podrobný text

-vlastní zkušenosti (přehraná hra…)

-5 a více obrázků

-Parádní by byla k textu i video recenze (není podmínkou)

Novinka:

-může být kratšího i rozsáhlého typu (podle toho o jakou věc se jedná)

-minimum dva odstavce

-jeden a více obrázků

-Podrobnější srozumění s problematiko(vývojem) daného téma

Moderátor musí napsat minimálně tři krátké příspěvky týdně a nebo jednu pořádně nadupanou recenzi.

Výhody moderátora:

Podpisy pod články, umístění jména v patičce webu, e-mail: moderator@pc-portal.cz (10 GB volný prostor)

Grafik:

Tohoto člověka nyní nutně potřebujeme! Grafik musí umět vytvořit hlavně loga, bannery, patičky,letáky vizitky...Grafik by se mohl starat pokud by měl zájem o sekci galerie kam by mohl nahrávat své výtvory.Další možnost kterou můžeme grafikovi nabídnout je psaní grafických tutoriálů (Gimp,Photoshop...)

Co to vlastně obnáší?

-grafika na přání

-práce v Adobe Photoshopu nebo Gimpu

-velkým plusem je umět pracovat v Adobe Illustratoru pro různé letáky a vizitky (není vyžadováno)

-výtvarný talent

-nápaditost

-ovládání grafických efektů

Výhody grafika:

Webový e-mail s 10 GB prostorem! umístění jména v patičce, textech, možnost vložení jména do výtvorů o rozměrech psíma 12 px.

Seo expert:

Hledáme člověka ,který ovládá Seo optimalizaci webů. Až bude na webu vše hotové potřebujeme někoho kdo by zajistil reklamu (výměnu bannerů,ikonek,okdazů) na jiných webech.Zařídil by zařazení do katalogů a dostal na web návštěvníky a náš portál dostal do vrchních pozic ve vyhledávačích.

Co by to vlastně obnášelo?

-zařazování do katalogů

-výměna odkazů(bannerů,ikonek)

-zajištění vyššího umístění ve vyhledávačích

-Celková optimalizace webu(+klíčová slova+popis webu)

-zajištění pravidelné přílivu čtenářů

Výhody seo experta:

Velký vliv na chod webu, Webový e-mail s 10 GB prostorem! ,pravidelné konzultace + finanční ohodnocení.

Shrnutí

Tento projekt je plánován jako dlouhodobý.Jestly si myslíte, že byste nesplnily hlavní faktor, kterým je aktivita a přístup k internetu tak váš zájem nemá absoulutně žádný smysl.Tento webový projekt nemá za cíl s někým soupeřit, ale pouze dosáhnout kvalitou a originalitou vysoké návštěvnosti.Webový projekt je stavěn na redakčním systému Joomla 1.5 a na template od Joomla Art (Ja rasite) která je do puntíku předělaná.Pokud byste měly adekvátní zájem o nějakou s těchto pozic rádi bychom vás přijaly do našeho týmu.Můžete mě kontaktovat na nějaký s těchto údajů:

• Skype: Prachy8

• Icq:383-978-898

• Tel: (+420) 721450189

• Email: pc-portal@email.cz

• Web: www.pc-portal.cz

Autor příspěvků:Michal Prachař

Příspěvek napsán pro: www.console-forum.net

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu