Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc se zamrzáním her


Motret

Otázka

Zdravím vás. Potřebuji zasvětit do problematiky her. Mám NDS Lite. Mám kartu K6 Super Card 16Gbit/2GB. A poslední dobou se mí stává, že si stáhnu nějakou hru a nejde spustit, naběhne menu a pak se kousne. Anebo se u starších her stává, že hru jsem dohrál do půlky a při načtení další sekce se to zase kousne. Řekněte mi, co bych měl všechno aktualizovat, jaky firmware na kartu nebo na konzoli potřebuji aby mi to fungovalo, případně kde to stáhnu. Děkuji za jakoukoliv radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Takže celé řešení je v tom, mít dobrou kartu a vždy nejnovější update toho software v ní? A updatuje se taky samotná konzole nějak nebo jenom ta karta? A jakou kartu by jste mi doporučili? Kdo má jaké zkušenosti, co by bylo spíš lepší. Zase nechci zbytečně šetřit. Děkuji moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Sice to už někde je, ale nudím se, takže:

1) yep, pokud máš Litko tak se updatuje pouze flashkarta (tzn. nakopčíš firmware do svého microSD a je to)

2) jak už psal t3n, nejlepší volba v kategorii cena/výkon je Acekard 2k (nebo nějak tak). Update firmwaru vychází každou chvilku a bez problému si na něm zahraješ novější hry. Buď si ji můžeš koupit ze zahraničí (některé eshopy vyžadují Paypal účet) za velmi levný peníz (vzhledem k současnému kurzu, dollar down baby) třeba na www.0shippingzone.com, kde ti to doručí zadara, nebo můžeš rovnou v ČR na www.wigishop.cz za větší peníz (ale dodají ti ho do 2 dnů). Je to na tobě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Menší poznámka: Určitě vem značkové microSD class 4. Teď jsem si od kamaráda půjčil class 2 16GB na vyzkoušenou a to, jak se některé hry sekají (střílečky, některé 3D akce) a dlouho načítají (všechny hry a prográmky, na pozadí hudby cosi "duní"), je celkem katastrofa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ze 0shippingzone mi to přišlo tak do měsíce, holt Čína není za rohem :) počkej ještě chviličku, pokud by nepřišla ani po dalším týdnu, klidně napiš na technickou podporu, kamarádovi bez keců vrátili peníze (i když se s jistou pracovnicí nemohl pořádně domluvit :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdravím přátelé, tak konečně píšu. Já to objednával z shippingzone a opravdu to trvalo asi měsíc. Protože v Číně mají nějaké slavnosti, tak první zdržení a pak ty problémy v Japonsku. Nic méně, na faktuře byla ručně napsaná omluva za zpoždění, což cením jako opravdu pozitivní. Žádnej čech by se něčím takovým neobtěžoval. Přišla mi ace kard 2.1i, k tomu micro sd, čtečka a vše šlape. Na acekard jsem si tahnul posledni verzi software a hry ted jedou. Moc díky za pomoc. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu